Ce s-a întâmplat, de fapt, la întâlnirea dintre Cristina și Radu. Detaliile abia acum au ieșit la iveală: „Foaie, pix, să ne luăm notițe, să tragem concluzii, să încercăm să aflăm ce s-a întâmplat”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 mar 2023, 20:00

Aventura celor doi a început cu entuziasm, dar și cu oboseală

Sursa: Captură KANAL D

Imagini de senzație de la date-ul Cristinei cu Radu. Cum a decurs, de fapt, întâlnirea lor?

Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenți că a venit momentul să vadă imaginile de la date-ul Cristinei cu Radu: „Foaie, pix, să ne luăm notițe, să tragem concluzii, să încercăm să facem pe detectivii, să încercăm să aflăm ce s-a întâmplat”.

Aventura celor doi a început cu entuziasm, dar și cu oboseală

În ultimele zile, Cristina s-a arătat destul de afectată după date-ul pe care l-a avut cu Radu, în afara casei.

Iată că a venit momentul să aflăm ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și de la ce au pornit suspiciunile Cristinei în legătură cu faptul că Radu este distant. Concurenta a început să pună la îndoială sentimentele pe care partenerul ei le-ar avea pentru ea.

Se pare că, încă de când au plecat de pe platourile emisiunii Casa Iubirii, Radu aducea în discuție tot felul de scuze, precum că este obosit, că nu mai are stare în mașină.

Citește și: Mihaela, în lacrimi după întâlnirea cu Robert, în camera roșie! Iată ce anume i-a cerut concurentul și ce a deranjat-o teribil și i-a provocat o tristețe uriașă!

Ajunși la destinație și cazați la hotel, cei doi și-au luat camere sperate, însă, în final, au decis să doarmă împreună. Lucrurile au început să ia o întorsătură neplăcută din momentul în care au mers la cină, iar Cristina l-a murdărit de ruj pe Radu, ceea ce nu i-a convenit deloc concurentului și i-a reproșat pe un ton dur.

Radu: Sunt de ruj?

Cristina: Da!

Radu: Nu se poate. Știi că nu o să te pup pe tot parcursul date-ului, nu?

Cristina: De ce?

Radu: Că mă fac de ruj.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mai mult, concurentul a încercat pe tot parcursul cinei să găsească o scuză plauzibila pentru a se retrage în cameră.

Radu: Sunt foarte obosit, vreau să mănânc și după să mă mergem să ne întindem. 

Cristina: Să ne întindem?

Radu: În pat. Tu la tine în cameră, eu la mine în cameră.

Concurenții din Casa Iubirii au observat că Radu este rece cu Cristina atunci când camerele nu sunt asupra lor.

Glumele pe seama lui Radu nu au întârziat să apară, surprinși într-un cadru pe care Ionuț l-a comparat cu viața la țară, căci cei doi stăteau pe un balot de paie, acesta a spus vrute și nevrute.

”Ce bine îi stă lui Radu pe paie, zici că e de acolo.

Se simte ca acasă”.

Cristina a deschis subiectul legat de ce s-a întâmplat zilele trecute cu Marinel, iar Radu a recunoscut că a fost gelos.

”Cristina, îți recunosc, am fost un pic gelos, în legătură cu ce s-a întâmplat cu tine și cu Marinel”. 

Citește și: Imagini de senzație de la întâlnirea Cristinei cu Radu! „Se mai întâmplă! Nu mai dramatiza!” Aflați cum a decurs date-ul celor doi îndrăgostiți în afara platourilor de filmare, sâmbătă, 18 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!