Ce s-a întâmplat după nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica! Cei doi au luat o hotărâre. Nașii i-au dat de gol

Author: Diana Ghita

Cu ce i-au dat de gol nașii pe Maria Constantin și pe Robert Stoica

Sursa: wowbiz.ro

După nuntă, Maria Constantin și Robert Stoica vor să plece în vacanță. Nașii lor au dat detalii despre planurile celor doi soți.

În urmă cu câteva zile, Maria Constantin și Robert Stoica au celebrat ziua nunții, la care au luat parte sute de invitați.

Citește și: Ce păcat au comis Maria Constantin și Robert Stoica, chiar în ziua nunții! „Să meargă la spovedanie”

Ce hotărâre au luat Maria Constantin și Robert Stoica

Mirii i-au ales pe Krystiana și Rustem să le fie nași, iar aceștia au dezvăluit ce plănuiesc Maria și Robert să facă după nuntă.

Conform spuselor Krystianei și a lui Rustem, aceștia vor pleca într-o vacanță inedită cu finii lor.

„Am vorbit ca în noiembrie să organizăm toți patru o vacanță împreună.  În afara țării va fi cu siguranță", a mărturisit Rustem, pentru WOWnews.

De asemenea, nașii au dezvăluit ce reacție au avut când Maria și Robert i-au ales drept părinți spirituali.

Aceștia se cunosc de 4 ani cu mirii, dar nu s-au așteptat ca Maria și Robert să-i aleagă pentru a-i cununa. Mai apoi, nașii le-au transmis un mesaj, dar și un sfat pentru a le merge bine atât la început de drum, cât și pe parcursul vieții lor împreună.

„Eram undeva la un șpriț, la un grătar. Le-am spus da din tot sufletul.

Nu ne-am așteptat să ne aleagă chiar pe noi, dar ne-am bucurat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Îi sfătuim să se înțeleagă unul pe altul, să comunice foarte mult și să se respecte. Respectul reciproc e cel mai important.”, au mai declarat Rustem și Krystiana, pentru sursa citată. 

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica au fost cununați de nași celebri: „Am luat-o ca pe un eveniment pentru sufletul nostru”. Când va avea loc petrecerea de nuntă

Cum a fost nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica

Maria și Robert și-au organizat petrecerea nunții în funcție de propriile lor dorințe și gusturi, fără să se focuseze, în mod expres, pe datinile cunoscute.

În consecință, cei doi au ales o temă neobișnuită și nu au avut valsul mirilor.

Mireasa le-a mărturisit celor de la WOWnews care a fost motivul pentru care nu a ținut cont de cunoscutele tradiții românești, dar și de ce a ales ca toți invitații să fie îmbrăcați în alb la nunta ei, conform temei.

„Nu o să cânt la petrecere, am destui artiști invitați și îi las pe ei să își facă treaba.

Nu o să avem dansul mirilor.  Nu e este atipic, dar consider că noi nu suntem buni dansatori și atunci de ce să ne dăm în stambă, dacă nu ne stă bine.

Lăsăm pe alții care se pricep la treaba asta. Cumva mi se pare ceva forțat să merg să fac coregrafii, nu e stilul meu. Eu fac ce simt, ce îmi place. Va fi un dans, unde vom invita pe toată lumea când va cânta Adrian Minune.”,  a spus Maria Constantin.

Citește și: „Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei