Ce s-a intamplat in timpul celui mai important discurs al vicepresedintelui american, Joe Biden!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Joe Biden este la Palatul Victoria si vorbeste cu premierul Victor Ponta, nu cu presedintele, o confuzie care a bulversat intreg auditoriul.

Daca vicepresedintele american l-a confundat pe premier cu presedintele Romaniei, Victor Ponta a facut si el o gafa! Prezent la  protocolul de primire  a uitat ce are de facut!

Dar niciunul nu este incidentul pe care nici macar serviciile secrete nu l-au putut opri! Cel mai important moment al vizitei vicepresedintelui american a avut loc la Palatul Cotroceni! Unde Joe Biden Si basescu s-au imbratisat calduros. Sa fie acesta punctul zero al vizitei vicepresedintelui american? Imbratisarea frateasca dintre Traian Basescu si Joe Biden i-a uimit pe toti.

Pret de o secunda cei doi pareau ca au ceva important sa isi spuna, departe de ochii tuturor. Dar altul avea sa fie momentul surpiza!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Gradina in care vicepresedintele Joe Biden si-a tinut discursul a fost verificata centimetru cu centimetru. Staff-ul sau parea ca are totul sub control.
Dar, ironia sortii a facut ca in timp ce vicepresedintele vorbea...steagul tarii sale sa cada la pamant! Nimeni nu a privit incidentul ca fiind un semn rau...  Asa ca discursurile au continuat si mesajele au fost transmise!
Ziua a fost extrem de incarcata pentru Joe Biden. Asemenea unei rude indepartate sosite in vizita la o familie proaspat diovortata, al doilea om din administratia americii a fost nevoit sa se imparta intre presedintele Traian Basescu si Premierul Victor Ponta.
Ultimele vorbe le-a rostit din curtea prezidentiala!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.