Ce s-a întâmplat între Liam Payne și fosta lui logodnică, înainte să-și piardă viața. Între cei doi ar fi existat mari tensiuni: „Era extrem de copleșit de toate problemele”

Autor: Diana Ghita

Liam Payne și Maya Henry nu au rămas în relații bune, după despărțire

Sursa: Facebook Liam Payne; Instagram Maya Henry

Ies la lumină noi detalii din viața personală a lui Liam Payne, după ce acesta a murit miercuri, în urma unei căzături de la etaj. Se pare că artistul ar fi avut o situație tumultuoasă cu fosta lui logodnică.

Vestea trecerii în neființă a lui Liam Payne, fostul membru al trupei „One Direction”, a șocat fanii din întreaga lume. Potrivit poliției din Buenos Aires, citate de AFP, artistul britanic s-a stins miercuri, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului la care era cazat în capitala Argentinei. În urma decesului său, au început să iasă la iveală noi detalii despre momentele dificile prin care acesta trecea în viața personală.

Ce s-a întâmplat între Liam Payne și fosta lui logodnică, înainte să-și piardă viața

Unul dintre factorii care ar fi contribuit la starea instabilă a lui Payne era legat de relația tensionată cu fosta lui logodnică, Maya Henry, potrivit unei surse apropiate cântărețului, citate de People: „Era extrem de copleșit de toate problemele legale”.

Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2019, iar spre sfârșitul aceluiași an au anunțat oficial că s-au logodit.

Cu toate acestea, relația lor a trecut prin momente dificile, culminând cu anularea logodnei în iunie 2021. Liam Payne a recunoscut public atunci că lucrurile nu s-au încheiat într-o notă bună, iar relațiile dintre ei au rămas tensionate.

Recent, Maya Henry a cerut un ordin de restricție împotriva cântărețului, întrucât a susținut că acesta a continuat să o contacteze în mod repetat, în ciuda despărțirii lor. Într-un clip publicat pe TikTok, la începutul lunii octombrie, Maya a declarat că Payne ar fi folosit influența fanilor One Direction pentru a o hărțui, fără a-l menționa direct pe fostul ei

logodnic. Ea a sugerat că fostul star pop o suna și îi trimitea mesaje în mod constant.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Liam Payne! Ce le-a spus managerul hotelului autorităților, cu doar câteva minute înainte ca artistul britanic să cadă de la etajul 3. Conversația a fost făcută publică

„Întotdeauna o face de pe numere diferite de telefon. Niciodată nu știu de unde vin. De asemenea, îi trimite e-mailuri și mamei mele, pur și simplu îi umple telefonul cu mesaje. Vi se pare un comportament normal? De asemenea, îi caută și pe prietenii mei. Am descoperit ulterior că el făcea asta ca ei să meargă aparent la el acasă”,  a spus Maya, în respectivul clip.

Cum a reacționat Maya Henry, după moartea lui Liam Payne

Fosta logodnică a artistului este șocată de moartea lui, în ciuda problemelor pe care le-au avut în trecut. Relația lor tensionată, alături de alte provocări din viața lui Liam, pare să fi jucat un rol semnificativ în declinul său emoțional.

„Pur și simplu este în șoc. A aflat că acesta s-a stins din viață când a contactat-o o colegă pentru a-i spune că a sunat-o un reporter pentru o reacție”,  precizează

sursele Daily Mail.

Citește și: Ultimul video postat de Liam Payne cu doar câteva ore înainte să cadă de la etajul 3. Ce le arăta fanilor

Conform informațiilor oferite de managerul hotelului unde Payne era cazat în Buenos Aires, artistul ar fi fost într-o stare de agitație extremă înainte de incident. Conform Sky News, martorii au declarat că artistul ar fi fost „beat și drogat” și că a spart obiecte din camera sa de hotel, înainte de a cădea de la etaj. Această stare ar fi putut contribui la tragedia care i-a curmat viața.