Berna e istorie pentru Philip! Dezvăluirea-bombă făcută de fostul concurent despre Maria Lungu. Ce se întâmplă intre cei doi acum

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 mar 2022, 09:44

Philip a povestit de ce s-a incheiat relatia lui cu Berna desi isi dorea foarte mult un copil cu fosta concurenta Puterea Dragostei.

Philip a dezvaluit pentru canalul online wownews faptul ca si-ar fi dorit nespus un copil cu Berna, insa lucrurile au luat o alta intorsatura separandu-se definitiv.

Berna este istorie pentru Philip. Fostul concurent nu isi mai doreste o relatie cu ea

Citeste si: Adriana, făcută praf de Cristi Jitaru: "Vai de capul meu, e toxică, când se trezește, nu se spală pe față, se machiază!" Dezvaluiri exclusive!

"Cred ca avem mai mult de un an de jumatate de cand nu mai suntem impreuna. Multe stiri despre noi nu erau adevarate. S-au spus multe lucruri urate despre mine. Noi nu mai aveam treaba demult. Berna cand se duce la televizor, vorbeste despre mine, nu poate altfel. Poate sa treaca si 10 ani si tot o afecteaza ceva cand se enerveaza. Eu nu sunt gelos, mai ales pe o femeie pentru care nu am nimic.

Eu nu mai am nimic cu ea Berna e Berna si Philip e Philip. Nu putem vorbi toata viata despre asta."

Supriza vine din partea lui Philip in momentul cand a povestit despre faptul ca Maria a vorbit foarte frumos despre el si mai mult, au luat legatura pe retelele de socializare. Fostul iubit al Bernei a dezvaluit ca si-ar dori sa se intalneasca cu Maria Lungu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla in aceste momente intre Maria Lungu si Philip Albu

Citeste si: EXCLUSIV! Andy Adetu, dezvăluiri despre trădarea fostei sale iubite, Roxana Buzoiu: "Am știut primul!"

 "Am intrat cu pe TikTok si am vorbit in in privat. I-a placut si ei de mine si mie de ea, imi place cum gandeste. La 3 dimineata m-a chemat sa mancam. La mine acasa chem iubita mea. Trebuie sa fim si putin romantici, intai la restaurant.

O sa o sun sa iesim. Ea a fost cea care m-a sunat. Vorbim, da. I-am recomandat unde sa se mute. Eu nu stiu cu cine sta in momentul de fata. Ii dau o camera in inima mea."

Philip ar vrea sa o cunoasca mai bine pe Maria Lungu si chiar s-a interesat ce inaltime are pentru ca lui ii plac fetele inalte saturandu-se de cele mici de inaltime.

Ba mai mult, i-a facut si cateva recomandari unde sa se mute in Bucuresti. El si-ar fi dorit mai aproape de unde sta el in acest moment, insa Maria vrea cu totul alta zona.