Ce s-a intamplat, de fapt, intre Viviana Sposub si Ruxi in trecut. MOTIVUL pentru care nu o inghite. Raluca Badulescu miroase samanta de scandal!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2021, 13:55
Ce s-a intamplat in trecut intre Ruxi si Viviana Sposub

Viviana Sposub vine cu forte proaspete la Bravo, ai stil! 2021 si deja unele concurente si-au scos ghearele in ce o priveste.

Viviana Sposub recunoaste ca desi a parut dezinvolta pe podiumul Bravo, ai stil! 2021, a avut foarte multe emotii la intalnirea cu juratii si cu restul concurentelor: "Ma simteam asa stinghera, eram colega aia noua. Am avut foarte multe emotii, poate prea multe. Cred ca o sa dureze pana o sa ma integrez in grup. Am simtit ca Ruxi nu era prea bucuroasa. Cu siguranta, o sa ii treaca.

O sa vorbesc eu cu ea si o sa-i treaca. Am fost apropiate in trecut, insa prietenia usor-usor s-a destramat si nu ne-am mai vorbit de foarte mult timp. Si acum revederea a fost asa...poate pe care ea nu o astepta si cred ca asta e motivul.

Citeste si: Cine este Viviana Sposub, noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021

Bravo, ai stil! 2021. Ce s-a intamplat intre Ruxi si Viviana Sposub

Ruxi: "Da, o cunosc de ceva timp. Cand am fost intrebata cu ce concurenta n-as putea fi rea, am raspuns ca este vorba despre Olga si Madalina. Am zis ca sunt oameni buni chiar daca lumea le judeca pentru alegerile din vietile lor. Acum nu e cazul."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Badulescu: "Cand a intrat pe usa, i-a ramas ceva in gat. Cu siguranta, are ceva cu ea. Ar fi vrut sa spuna si de nasole, s-a vazut. Mie asa mi s-a parut. Nu stiu care e treaba, dar miros. O simt ca e nervoasa, atat. Nu stiu ce s-o intampla. A facut niste fete pe acolo, si-a dat ochii peste cap. Asta mica e dracoasa rau, am vazut-o in alta emisiune."

Citeste si: Prima reactie a Vivianei Sposub dupa ce a fost atacata de Ruxi in platoul Bravo, ai stil! 2021: "Nu e ce trebuie. Daca a venit aici sper sa invete"

Bravo, ai stil! 2021. Raluca Badulescu miroase samanta de scandal intre cele doua concurente

Nu se stie ce s-a intamplat exact intre cele doua concurente, probabil la momentul oportun, ambele vor face declaratii despre trecutul lor comun, insa pana atunci, Viviana Sposub va incerca sa demonstreze juratilor ca are abilitati stilistice si vrea, cu siguranta,

sa ii surprinda asa cum a declarat si Anda Adam:" "Vedeti ca Viviana e plina de surprize, eu am fost foarte surprinsa de personalitatea ei si cat de puternica este.  Si nu intamplator a venit asa imbracata. S-ar putea sa aveti o mare surpriza. Simt ca ne paste o primejdie. Atata am avut de spus. Sa nu cumva sa creada..."