Ce s-a întâmplat la scurt timp cu celebrul cuplu Berguzar Korel și Halit Ergenc după decizia de a părăsi definitiv Turcia împreună cu cei trei copii

Autor: Alice Popescu

Halit Ergenc si Berguzar Korel, decizia radicala in ce priveste mutarea in Anglia

Sursa: Instagram

O veste-soc urma sa ii ia prin surprindere pe fanii celebrului cuplu Berguzar Korel-Halit Ergenc.

Presa din Turcia cat si fanii celor doi actori celebri, Halit Ergenc si Berguzar Korel au fost luati prin surpridere de decizia cuplului cum ca ar pleca definitiv din tara natala pentru a se stabili in Anglia cu cei trei copii ai lor. Managerul cuplului, in schimb, Ayse Barim a facut si primele declaratii in acest sens spunand ca nu este nimic adevarat si ca cei doi merg des in Anglia la casa lor de acolo, insa nu se pune problema unei mutari definitive.

Citeste si: Decizia radicală luată de fosta iubită a celebrului actor turc Onur Tuna! Ce a hotărât frumoasa actriță să facă la scurt timp după separare

De 5 ani Halit Ergenc si Berguzar Korel fac naveta intre Anglia si Turcia

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se spune ca celebrul cuplu Berguzar Korel-Halit Ergenc vor reveni in Turcia doar atunci cand au un proiect cinematografic si ca in rest, vor sta in Londra atunci cand nu au angajamente. Inca nu se stie cu exactitate daca cei doi care au impreuna doi baieti si o fetita au luat aceasta decizie, insa managerul lor, Ayse Barim a declarat: "Nu se pune problema ca ei sa se mute definitiv in Anglina.

Ei fac naveta astfel de 5 ani. In aceasta perioada, doar si-au extins vacanta", a fost declaratia de presa.

Halit Ergenc care are impreuna cu Berguzar Korel trei copii, Alin, Han si Leyla, a aparut ultima data intr-un proiect cinematografic in 2021, in serialul Babil. Berguzar Korel semnase pentru un serial TV, Kanlı Yayın, in timpul sarcinii, insa si-a anulat proiectul din cauza unor probleme de sanatate.

Fanii asteapta cu sufletul la gura declaratia de presa a celor doi celebri actori

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!

Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare ale serialului de succes care a fost difuzat si in Romania, Binbir Gece, acum fiind o familie desavarsita.

Afland despre vestea ca cei doi ar putea pleca definitiv in Anglia, fanii au lasat comentarii de tristete sperand ca nu este adevarat. Admiratorii asteapta cu sufletul la gura ca cei doi actori sa faca o declaratie de presa.