Ce s-a întâmplat la Survivor România 2021 după unificarea echipelor? Doi concurenți, mai apropiați ca niciodată. Elena Marin a făcut dezvăluirea: : „E lipit de...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 16:05
Elena Marin și Ștefan de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Se pare că după unificarea echipelor s-au produs mai multe schimbări în cele două echipe de la Survivor România 2021. Elena Marin a dezvăluit ce concurenți sunt foarte apropiați în ultima perioadă.

Momentul unificării a reprezentat o schimbare majoră pentru concurenții din cele două echipe de la Survivor România 2021. Practic, atmosfera este complet diferită în camp, astfel că Faimoșii și Războinicii au fost nevoiți să facă față acestei noi provocări. Elena Marin i-a dat de gol pe doi concurenți care se pare că s-au apropiat foarte mult după unificarea echipelor. Despre cine este vorba?

Un Faimos și o Războinică, apropiere suspectă la Survivor România 2021. Elena Marin a dezvăluit totul

Zanni reușește să fie mai tot timpul în centrul atenției în cadrul competiției Survivor România 2021. Faimosul iese în evidență prin felul său de a fi, dar și prin replicile acide pe care le folosește în discuțiile cu ceilalți concurenți, fie ei din echipa Faimoșilor sau a Războinicilor. 

Acum, Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021 cu care Zanni a avut nenumărate conflicte de la începutul competiției și până în prezent, a făcut o dezvăluire interesantă despre Faimos.

Se pare că Zanni este foarte apropiat de Adelina după momentul unificării, lucru care, așa cum era de așteptat, a stârnit foarte multe controverse.

„Zanni e lipit de Adelina. Și toate glumițele pe care le au, toată vraja dintre ei. E clar că duc într-un punct, că să s-au apropiat foarte tare.”, a spus Elena Marin.

Se pare că apropierea dintre Zanni și Adelina l-ar fi deranjat pe Sebi, prietenul Faimosului, Elena Marin dezvăluind că acesta ar fi gelos și supărat că Zanni nu îi mai acordă atât de multă

atenție. 

După ce au apărut primele zvonuri referitoare la legătura dintre Zanni din echipa Faimoșilor și Adelina din echipa Războinicilor, Faimosul a reacționat. Zanni a dezvăluit că nu este deranjat de comentariile pe care ceilalți colegi le fac la adresa lui, însă a dat de înțeles că, în realitate, el și Adelina nu au nicio legătură, în ciuda aparențelor.

„Nu am nicio treabă cu Adelina.

I-am zis o dată că are ochii frumoși și au început glumele. Pe mine nu mă deranjează. Da, vrei să jucăm așa? Ok, eu și Adelina.”,  a spus Zanni referitor la zvonurile privind apropierea dintre el și Adelina din echipa Războinicilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum l-a tradat Faimosul pe fotbalist: "Se da dupa cum bate vantul"

Înaintea jocului pentru recompensă din această seară, în camp există în continuare mici tensiuni și înțepături. Chiar dacă cele două echipe locuiesc acum împreună, acest lucru nu a dus la destrămarea micilor grupulețe care s-au format în ultima perioadă, astfel că în continuare există tot felul de discuții în privat. 

În această seară, concurenții vor lupta pentru a câștiga jocul pentru recompensă, Faimoșii și Războinicii așteptând cu nerăbdare să afle care este miza primului joc al săptămânii la Survivor România 2021.

Citeste si: Cum arăta Zannidache de la Survivor România în adolescență? Îl mai recunoști fără cele 100 de tatuaje și părul blond?

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.