Ce s-a întâmplat pe internet după ce Bianca Giurcă a intrat în „Casa iubirii”. Concurenta este mândră tare de oamenii care o susțin

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 sep 2024, 15:49
bianca giurca Foto(4)

Bianca Giurcă are, deja, o comunitate impresionantă de fani

Sursa: Facebook Bianca Giurcă

Marți, 10 septembrie, Bianca Giurcă și-a făcut intrarea în emisiunea „Casa iubirii” și, odată cu această apariție, a fost întâmpinată de un val impresionant de susținere din partea fanilor ei din mediul online.

Admiratorii au reacționat rapid după intrarea Biancăi Giurcă în „Casa iubirii” și și-au creat numeroase pagini de Instagram dedicate în exclusivitate sprijinirii ei pe parcursul show-ului matrimonial.

Bianca Giurcă este foarte mândră de oamenii care o susțin

Pe aceste pagini de susținere, fanii postează constant fotografii cu Bianca, momente din emisiune, precum și mesaje pline de încurajare. Ei folosesc aceste conturi de Instagram nu doar pentru a-și exprima admirația, ci și pentru a mobiliza alți telespectatori să o voteze pe Bianca, prin postări în care promovează indicativul concurentei.

Reacția Biancăi nu a întârziat să apară. Ea s-a arătat extrem de bucuroasă și recunoscătoare pentru susținerea primită și a repostat cu mândrie la Instastory mai multe dintre postările admiratorilor săi. În acest fel, tânăra a transmis aprecierea ei pentru toate eforturile depuse de susținători. Atât inițiativa fanilor, cât și reacția Biancăi demonstrează că legătura dintre ea și public este una puternică.

Citește și: Ce afacere are fostul iubit al Biancăi Giurcă, noua concurentă de la „Casa iubirii”. Câștigă o mulțime de bani din agricultură și se ocupă de unul singur de întreaga fermă

Cu un astfel de sprijin puternic, Bianca Giurcă își continuă drumul în competiție. Noua concurentă de la „Casa iubirii” are alături o comunitate de fani loiali, care îi sunt mereu alături, pregătiți să o ajute să meargă cât mai departe în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ce zvonuri au apărut despre Bianca Giurcă și Patrick

Ceea ce poate reprezenta un atu pentru Bianca este faptul că aceasta era, deja, cunoscută de publicul larg, întrucât a mai apărut pe sticlă, în urmă cu un an.

Aceasta a participat la o emisiune de cuplu alături de fostul ei iubit, Marius Moise. De asemenea, aceasta este creatoare de conținut pe TikTok și pe Instagram, unde este urmărită de sute de mii de persoane.

Din păcate, cei doi s-au despărțit după participarea în respectiva emisiune. Fostul ei partener și-a găsit jumătatea, însă, până acum, Bianca Giurcă nu a reușit acest lucru.

Tocmai de aceea fata a decis să se înscrie în emisiunea matrimonială „Casa iubirii”.

Citește și: Robert și Giuly vor să părăsească ”Casa Iubirii”, după intrarea Biancăi Giurcă! Concurentul susține că între Patrick și Bianca s-ar fi legat ceva în afara emisiunii: „Nu mai stă la hotel”

Deși a explicat că a intrat în această competiție pentru a-și găsi sufletul pereche, atât oamenii din online, cât și unii concurenți susțin că a venit să își continue povestea de iubire cu Patrick, pe care ar fi început-o în

afara casei, cu doar câteva luni în urmă.

„Vă spun eu părerea mea. Adevărul meu nu este adevărul absolut, dar e ceea ce știu eu. Patrick împreună cu Bianca au avut și au o relație în casă, înainte și afară, de aproximativ 4-5 luni”,  a spus Robert în prima parte a ediției de miercuri, 11 septembrie, din „Casa iubirii”.