Ce s-a observat în filmarea făcută de Culiță Sterp, alături de întreaga familie. Fanii și-au dat seama imediat

Author: Lavinia Medrea

Ce s-a observat în filmarea făcută de Culiță Sterp, alături de întreaga familie. Fanii și-au dat seama imediat

Sursa: Instagram mama Geta

Toată lumea apreciază familia Sterp, în special pentru relația atât de apropiată pe care o au membrii familiei, dar și pentru ce a realizat fiecare în mod independent.

Toată lumea știe cine este familia Sterp, formată din Culiță, Iancu, Ileana, Getuța și capul familiei, mama Geta. Toți s-au făcut remarcați în online atât împreună, cât și prin realizările independente ale fiecăruia.

Detaliul observat în filmarea făcută de Culiță Sterp

Culiță Sterp este, probabil, cel mai apreciat dintre frații Sterp, asta pentru că este un artist de excepție, care se bucură de un succes de milioane și care are un talent aparte, dar și pentru că a dat mereu dovadă de omenie și a ajutat mulți oameni la nevoie,

fără să țină cont de statutul lor. 

Într-un videoclip postat aseară de Culiță Sterp pe InstaStory, se poate observa cum toată lumea este prezentă, astfel că este o seară în familie. Pot fi observați Iancu, Ileana, Getuța, iubita lui Culiță dar și copiii. Totuși, un detaliu le-a atras atenția internauților.

Citeste si: Ileana Sterp este disperată! Sora lui Culiță nu știe cum să mai scape de o problemă de sănătate: „M-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema”

Deși este o seară de familie între cei mai tineri membri din familia Sterp, Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, lipsește din peisaj. Oamenii au căzut pe gânduri și s-au întrebat de ce Denisa nu era și ea prezentă la seara în familie, dar nimeni nu cunoaște motivul pentru care nu a fost chemată sau nu a putut ajunge.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iancu Sterp și Denisa au planuri serioase de viitor

Cu ceva timp în urmă, Iancu Sterp a vorbit despre ce planuri de viitor are cu iubita lui, povestind că Denisa a fost deja prezentată familiei și mamei Geta, care îi va fi soacră. Se pare că tânăra se înțelege de minune cu tot neamul Sterp.

Iancu Sterp a mai dezvăluit și că își dorește să facă nunta cu Denisa, cel mai probabil, anul viitor, și că își dorește să-și întemeieze o familie cu ea.

Citeste si: Iancu Sterp a împlinit 24 de ani. Ce surpriză i-a pregătit iubita lui, Denisa Coțolan, când a ajuns acasă

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama.(...)

Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a mărturisit Iancu Sterp.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.