Ce s-ar putea întâmpla în această iarnă în București? Nicușor Dan a făcut anunțul despre închiderea școlilor

Author: Luiza Stama
Actualizat: 29 sep 2020, 13:33
Masura inchiderii scolilor iarna este exagerata, crede primarul ales al Capitalei

Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei a vorbit despre inchiderea scolilor in timpul iernii, cand conditiile meteo sunt nefavorabile. Iata ce crede primarul:

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei a luat parte seara trecuta la o emisiune televizata, unde s-a discutat despre masura de inchidere a scolilor in conditii meteo extreme. Noul primar general considera ca aceasta este o masura exagerata si ca elevii ar trebui sa continue sa mearga la scoala si iarna, cand ninge, daca nu este vorba despre vreo urgie.

Iata ce spune Nicusor Dan despre masura inchiderii scolilor iarna:

Nu, am considerat-o exagerata. Bine, daca este mare urgie si pot sa cada crengi, e posibil, dar pentru o ninsoare de 30 de centimetri nu se pune problema sa inchidem scolile”, a spus Nicusor Dan la B1 TV.

Citeste si: Cine este si cum arata Nicusor Dan in tinerete? Noul primar general al Capitalei are o mare pasiune pentru matematica

Citeste si: Gabriela Firea, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor Dan

Nicusor Dan anunta primele masuri pe care le va lua la intrarea in functie

" Da, o sa colaborez cu Vlad Voiculescu. Avem un parteneriat PNL- USR-Plus, iar Vlad Voiculescu este viceprimarul desemnat de Plus. Si da, imi pastrez promisiunea: ii voi concedia pe arhitectul sef si seful de la juridic din Primaria Capitalei", a spus Nicusor Dan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prima masura pe care o va lua primarul ales al Capitalei va fi una simbolica, dar de impact si Nicusor Dan a spus ca o va lua imediat cum va fi instalat in functie.

" Demiterea directorului Directiei Juridice (n.r. va fi prima masura). Bineinteles ca, in prima zi, trebuie sa incepi sa ai acea situatie financiara, pentru ca te vei trezi ca n-au oamenii bani sa isi ia salariile, da, ca nu mai sunt bani in conturi.

Tu, ca sef de institutie, trebuie sa te asiguri de functionarea financiara a institutiei. Trebuie sa evaluam, pentru ca avem aceasta oportunitate extraordinara de fonduri europene, sa vedem cat de bun este compartimentul pentru fonduri europene. Inteleg ca sunt niste specialisti acolo", a declarat Nicusor Dan intr-o emisiune la B1 TV.

citeste stirea in continuare aici

Citeste si: Nicusor Dan, primele declaratii dupa ce a castigat COVARSITOR Primaria Capitalei: ''Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceaușescu''

Citeste si: Elevii NU incep cursurile imediat dupa alegeri! Decizia care ii supara pe parinti