,,Ce să fac acum?! S-a dus’’. Ce a pățit Culiță Sterp în vacanță! Artistul a rămas fără cuvinte când a văzut ce a făcut fiul său

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 aug 2023, 11:27

Ce i-a perturbat vacanța lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram

Culiță Sterp a plecat, alături de familia lui, pe insula Cipru. Aceștia l-au luat în vacanță chiar și pe băiețelul lor, Milan. Însă sejurul acestora a luat o întorsătură neașteptată.

Milan, în vârstă de doi ani, le-a dat de furcă părinților lui în această vacanță, mai ales tatălui său.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp și-a pierdut copilul într-un magazin: „Am crezut că mă panichez”. Prin ce truc a reușit să îl găsească

Ce a pățit Culiță Sterp în vacanța alături de familia lui

Tatăl lui Milan, Culiță Sterp, pe numele său real, Nicolae Sterp, este printre cei mai apreciați cântăreți români.

Melodiile lui ajung să fie vizualizate de mii de oameni, acestea ajungând, de multe ori, și în trending pe YouTube.

Acesta a întemeiat o familie frumoasă alături de  Daniela Iliescu. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, iar iubirea lor nu s-a stins nici până în prezent.

În urmă cu câteva luni, Daniela, mama lui Milan, le mărturisea internauților că dragostea dintre ea și soțul ei este una profundă, la baza dragostei lor stând calitățile sufletești.

,,Legat de «bărbatul de lângă mine» cred că sunt un exemplu că da, nu corpul perfect îl ține lângă tine, nici fața și că în toți anii ăștia, și-ar fi găsit una model, dar uite-mă aici, cunoscându-mi cu adevărat valoarea pe care o aduc și care îmi iese prin toți porii (fără modestie), aici mă refer la calitățile și defectele care se reflectă în atitudine, suflet, înfățișare, creier, etc”, a fost mesajul postat de Daniela Iliescu, acum câteva luni, potrivit Cancan.

Culiță Sterp și Daniela au, împreună, un băiețel, pe nume Milan, care a împlinit, recent, vârsta de 2 ani. Acesta face des trăsnăi care îi pun în încurcătură pe părinți. Micuțul nu se poate abține de la pozne nici măcar în momentele de relaxare ale familiei.

Citește și: „Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină după gestul făcut de fiul său. Cum s-a întâmplat totul

Ce a făcut fiul lui Culiță Sterp în vacanță

Artistul are o prezență activă pe rețelele de socializare și nu ezită să îi țină la curent pe urmăritorii săi cu ceea ce se întâmplă în viața lui. Acesta împărtășește cu fanii atât momentele bune, cât și situațiile mai puțin plăcute prin care trece.

Recent, Culiță a postat un filmuleț pe Tik Tok în care copilul său, aflat într-o criză de plâns, a dat cu piciorul unui pahar cu suc, adus de mama lui.

Momentul a avut loc chiar în mașina familiei, unde băiatul a vărsat toată băutura răcoritoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Șirul boroboațelor nu s-a încheiat cu acel incident, ci Milan a continuat să le dea de furcă părinților și în vacanța din Cipru.

Cântărețul a închiriat o mașină pentru a se putea deplasa cu ușurință, alături de familia lui, printre atracțiile turistice din Cipru, însă fiul său a avut alte planuri.

În timp ce așteptau liftul în holul hotelului la care sunt cazați, Culiță i-a dat lui Milan, pentru câteva momente, cheia respectivei mașini. 

Nu a durat mult timp, iar băiețelul a scăpat cheia în spațiul dintre ușile liftului și holul hotelului, punându-și tatăl în încurcătură. Însă, în ciuda stării pe care i-a creat-o această situație, Culiță nu a întârziat să filmeze ce s-a întâmplat, pentru a le arăta fanilor de pe Instagram ce poznă a mai făcut fiul său.

,,Ce ai făcut cu cheia? Unde-i cheia? Unde ai scăpat-o?

Ai scăpat-o acolo între gaura de la lift.

A scăpat cheia de la mașină. Of, of, of. Ce să fac acum?!(...) Cum o mai recuperez acum?!(...)

A scăpat aici cheia de la mașină... și e mașină închiriată, că suntem în vacanță.(...) S-a dus.’’, spune cântărețul în videoclipul postat pe InstaStory, arătându-le internauților ce a făcut Milan. În același timp, băiețelul său strigă repetitiv ,,cheia, cheia’’

Citește și: Culiță Sterp, luat prin surprindere de un băiețel la o nuntă: „Ia să o văd pe mama ta”. Legătura incredibilă dintre cei doi

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?