„Ce să fac acum? Să nu mai fac pași către nimeni?”. Cosmin va fi pus la zid pentru că nu vrea să aleagă între Julia și Catinca! Aflați ce se întâmplă într-un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 20 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2023, 19:33

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cosmin va fi pus la zid pentru că nu vrea să aleagă dintre Catinca și Julia.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin va fi luat la rost de colegi deoarece nu pare că se poate decide între Catinca și Julia.

Cosmin, pus la zid pentru că nu vrea să aleagă între Julia și Catinca

Mâine, Cosmin va fi luat la rost pentru că nu pare că vrea să aleagă dintre Catinca și Julia.

„Mie mi se pare că el (n.r.: Cosmin) doar se joacă și nu alege pe niciuna”, va declara Radu.

Citește și: „N-ai destulă încredere”. Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială. Antoni speră ca venirea Vladei în „Casa iubirii” să-i aducă o bucurie după dezamăgirea creată de Larisa

„Să stau așa acum? Să nu mai fac pași către nimeni?”, va răspunde Cosmin.

„Păi înainte ai stat așa și n-ai mai făcut pași spre nimeni”, va reacționa Julia.

„Da, și? Ce să fac acum? Vrei să fac asta în continuare (n.r.: să nu facă pași spre nimeni) că vrei tu, sau cum?”, va spune Cosmin.

„Am zis eu că vreau asta?”, va replica Julia.

„Păi nu, dar faci o discuție”, va spune Cosmin.

Citește și: Cine este Vlada, noua concurentă din „Casa iubirii”! Tânăra a venit pentru Laurențiu și Antoni și a reușit să instaleze teamă în casa fetelor: „Îți închipui că Laurențiu o place?”

Lorena va încerca să detensioneze situația și va spune că și ea își dorește să afle dacă între Julia și Cosmin a fost doar o interacțiune prietenească sau totul a fost mai mult de atât.

În ciuda intențiilor ei, Julia îi va spune că Laurențiu va interpreta declarațiile ei și va crede că Lorena, de fapt, este interesată de Cosmin.

„Uite eu, de exemplu, mi-aș dori să știu, v-am văzut împreună și aș dori să știu la ce concluzie ați ajuns sau dacă a fost o interacțiune pur și simplu prietenească și atât”, va declara Lorena.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Deja îl auzi pe Laurențiu, de ce? Te interesează Cosmin?”, va spune, amuzată, Julia.

Lorena va avea interdicție în casa băieților. Laurențiu nu va dori s-o vadă

Laurențiu se va arăta vizibil deranjat de faptul că Lorena a preferat să discute cu alți concurenți și nu cu el.

„Îți pun niște întrebări de rutină ca măcar să putem trece peste, să nu zicem că n-am vorbit nimic noi doi azi”, va spune Laurențiu. 

„Nu e vorba de asta, pentru că ei doi erau pe ecran”, va răspunde Lorena.

„Da, și despre noi când?”, va întreba, deranjat, Laurențiu.

„Laurențiu, stai un pic, dacă tu o să ai atitudinea asta sinceră să fiu nu vreau să vorbesc”, va spune Lorena, văzând că Laurențiu este vizibil iritat.

„Nici eu nu vreau să vorbesc acum, lasă că vorbim mai târziu”, va răspunde Laurențiu.

Lorena își va dori să rezolve situația cu Laurențiu și să meargă în casa băieților pentru a discuta cu el, dar tardive vor fi intențiilor ei bune de a-și îmbuna partenerul, deoarece Laurențiu a cerut ca Lorena să nu aibă voie în casa băieților până când nu-și va da el acordul.

Decizia lui Laurențiu va fi transmisă pe conexiune în casa fetelor iar toată lumea va rămâne șocată spunând că Laurențiu exagerează. Lorena, de asemenea, va rămâne dezamăgită. 

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 20 septembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.