Ce să faci pentru a atrage energiile pozitive în casa ta ?

Author: Lavinia Medrea

Niciodată parcă nu am fost mai stresați ca în acești ultimii ani. Acest lucru se simte pretutindeni în jurul nostru. Nu spune nimeni că nu au existat vremuri mai dificile, mai grele din multe alte puncte de vedere, însă schimbarea care s-a produs în ultimele două decenii, ne-a adus pe toți într-o cursă obositoare pentru bani, recunoaștere socială, oportunități…însă am uitat a fi oameni. În fiecare zi ne îndepărtăm de noi înșine, ignorând ceea ce este important. De multe ori este greu să facem acest lucru. Fără să vrem, ajungem în spații în care nu ne putem manifesta dorințele spirituale, în care nu putem lăsa energiile pozitive să ne înconjoare decât cu foarte mult efort.

Locuri care sporesc stările negative

Cum spuneam, chiar dacă dorim să fim senini, uneori este aproape imposibil să facem acest lucru. De exemplu, gândește-te la locul de muncă. Suntem convinși că nu mulți iubesc ceea ce fac, iar a merge la job este o obligație, nicidecum o plăcere. Da, trebuie să trăiești, să te întreții, să îți susții financiar familia, însă de multe ori, acel loc, este un abis în care îți reprimi orice trăire, în care bucuria îți dispare din clipă în care intri pe ușa, devii posac, uitând că viață este mult mai frumoasă. Sau mergem la cineva care nu ne este drag, dar avem o obligație. Simțim aceleași lucruri, cu atât mai mult cu cât uneori trebuie să mimăm fericirea.

Casă este oaza ta de liniște

În principiu, așa ar trebui să fie, deși nici în propria locuință nu îți poți regăsi uneori liniștea. Partenerul, copiii, rudele, vecinii…toți pot fi surse de stres. Totuși, aici ai puterea de a schimba ceva pentru că ești la tine acasă. Desigur, trebuie să începi cu propria minte, iar pentru asta, probabil casa ta este cel mai bun loc în care să faci schimbarea. Gândește-te că poți să controlezi ceea ce este în jurul tău într-un mediu unde, în principiu, tu faci regulile, iar acest lucru este în avantajul tău. Tu spui stop, tu închizi ușa, tu lași sau nu anumite lucruri să treacă de prag…ai înțeles ce vrem să spunem prin asta. Nu ne referim doar la lucrurile fizice care pătrund în casă, sau în viață ta, ci și despre cele spirituale.

Purifică prin fumigație

Atunci când trebuie să scapi de ceva, primul lucru pe care îl ai în minte este eliminarea. Dacă vorbim despre casă, o curățenie temeinică este ideală. Dar asta nu înseamnă doar a șterge praful sau a da cu aspiratorul. Casa are nevoie de o purificare spirituală, pe care o poți face prin câteva gesturi simple, inofensive. La https://www.e-palosanto.com/ vei găsi ceea ce îți trebuie pentru acest lucru. Îi putem spune ritual, pentru că este inspirat din ritualurile șamanice. Ai nevoie de baghete de salvie, plantă recunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru puterile sale. Chiar a fost demonstrat științific că fumul produse de salvie într-un spațiu are puterea de a schimba calitatea aerului. De aceea, la e-palosanto.com poți să găsești mai mutle tipuri de salvie, sub formă de baghete. Acestea trebuie folosite împreună cu un bol. Baghetei i se da foc, deasupra bolului respectiv, iar fumul produs va trebui împrăștiat în întreagă casă, în special în colțurile încăperilor, spre ușă sau spre locurile care sunt mai încărcate negativ. Poți face asta o dată pe săptămâna, sau mai des dacă locuința ta are nevoie de o purificare temeinică. Tot de la e-palosanto.com poți cumpără și bolurile speciale.

Atomoterapia pentru bunăstare

Dacă nu vrei să faci ceea ce ți-am propus în paragraful anterior, există și alte metode. Tot la e-palosanto.com vei găsi esențe, conuri parfumate, tămâie, folosite tot prin ardere sau încălzire, cu scopul de a elibera anumite mirosuri specifice în încăpere. Poți avea o aromă preferată, dar le poți alege și în funcție de ceea ce dorești să obții. De exemplu, pentru cei ce doresc mai multă relaxare, lavanda este perfectă. Ea ajută inclusiv la îmbunătățirea calității somnului așa că, înainte de culcare, poți arde un con de lavandă sau poți pune câteva picături de ulei esențial în difuzor. Te sfătuim totuși, că după fiecare ardere, nu și după folosirea difuzorului, să aerisești puțin camera. Aceste esențe sau conuri au darul de a alunga inclusiv negativitatea din locuință, îmbunătățindu-ți în același timp starea de spirit. Nu este însă indicat dacă sunt copii mici în preajmă, pentru că pot fi mai sensibili la aceste mirosuri.

Cristale specifice

Pe lângă metodele de mai sus, ne mai putem ajuta de alte elemente oferite de natură. Nu trebuie să subestimezi puterea pietrelor sau a cristalelor autentice. De mii de ani, acestea au fost folosite pentru a obține anumite lucruri, ca talismane sau în ritualuri religioase. Chiar și în Biblie, onixul fiind unul dintre ele. De asemenea, Aaron a avut o platoșă pe care erau încrustate 12 astfel de pietre, adică smarald, turcoaz, topaz, rubin, diamant, agat, ametist, beril, onix, jasp, zirconiu roșu, safir. Poți să folosești cristalele pentru diferite scopuri. De exemplu, pirita, este ideală pentru a elimina energiile produse de toate aparatele electronice. Ametistul este unul din cele mai apreciate pentru a îndepărta negativitatea, dar și pentru a te ajuta să te liniștești sau pentru un somn mai bun. Cuarțul transparent are puterea de a amplifică proprietățile celorlalte cristale dacă este așezat lângă ele. Cuarțul roz este ideal dacă dorești liniște, chiar dacă este vorba despre vecini gălăgioși. Amplasează-l lângă peretele de unde se aude cel mai mult zgomot, alături de cuarțul transparent pentru amplificare, iar în ceva timp vei vedea că vei avea mult mai multă liniște.