Ce sa lasi in spate in 2017, in functie de zodia ta, ca sa primesti 2018 cu bucurie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2017, 11:33

2017 a fost un an plin cu reusite, dar presarat si cu esecuri. E firesc, mereu se intâmpla la fel. Probabil ca ai invatat niste lectii pe care anul trecut sigur nu le stiai.

Acum, spre final de an, vrem sa-ti spunem ce ar trebui sa lasi in spate in functie de zodie, pentru a primi anul 2018 cu mai mult entuziasm!
Berbec
Îti stabilesti obiective marete si le faci praf. Este minunat, dar uneori e mai important sa fii realist cu privire la aceste scopuri.
Nimeni nu-ti spune sa ai standarde scazute, dar nu te mai invinovati atunci când lucrurile nu merg intotdeauna asa cum vrei.

E timpul sa lasi dezamagirea in urma, in 2017.
Daca esti constant dezamagit de realizarile tale, deoarece crezi ca ai fi putut face mai mult, nu vei putea aprecia niciodata toate lucrurile pe care le-ai realizat.

Taur
Esti persoana la care apeleaza toata lumea. Esti de incredere si ceilalti stiu asta. Îti place sa-i ajuti pe oameni cu problemele lor si uneori le neglijezi pe ale tale.

Continua sa ajuti, dar in noul an, asigura-te ca-ti faci timp si pentru tine. Nu ai intotdeauna solutia pentru problemele tuturor. Şi e in regula. Meriti sa ai mai multa grija de tine si de sanatatea ta mintala. Abia apoi ii vei putea ajuta pe altii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro