Ce sacrificii a făcut Adriana Antoni pentru a-și îndeplini visul de artistă. Ce planuri aveau, de fapt, părinții pentru ea: ”Dumnezeu a avut un alt drum pentru mine”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 iul 2023, 05:05

Ce sacrificii a făcut Adriana Antoni pentru a-și îndeplini visul de artistă

Sursa: Captură KANAL D

Adriana Antoni a stat de vorbă cu Teo și povestit detalii inedite din cariera sa de interpretă, dar și despre drumul pe care părinții sperau să meargă.

Invitată în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Adriana Antoni a făcut dezvăluiri despre meseria pe care ar fi trebuit să o aibă și ce drum ar fi trebuit să urmeze în viață, la îndemnul părinților.

Adriana Antoni trebuia să devină medic

Adriana Antoni este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrece de la noi. De-a lungul anilor, artista a reușit să intre la sufletul oamenilor și să se facă iubită, nu este de mirare că are concerte peste concerte, atât în țară, cât și peste hotare.

Artista a dezvăluit că planul părinților ei era să o facă medic, o perioadă a mers în paralel cu pregătirea pentru medicină, dar și cu muzica, în final a ales plăcerea inimii, muzica.

Citeste si: ”Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc” Maria Constantin, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Planul părinților mei era să fiu doctor și învățam la școală chimie și biologie și fizică, și mă pregăteam intens, dar uite că Dumnezeu a avut un alt drum pentru mine, un plan frumos pentru sufletul meu...Nu am zis nu, eu am mers un pic așa în paralel cu ambele căi, să zic așa. Una dorită de părinții mei și de mine, și eu îmi doream să învăț, îmi plăcea foarte mult să învăț la școală”, a spus Adriana Antoni.

Deși nu a devenit medic și este o artistă extrem de apreciată, Adriana are un stil de viață sănătos. Îi place să meargă la țară, iubește să grădinărească, este o pasiune pe care a moștenit-o de la tatăl său încă de când era foarte mică. 

”Că să-mi petrec timpul cu el eram foarte mult în grădină, grădinăream foarte mulți pomi fructiferi, pe care mulți dintre ei îi aveam și acum...mulți

dintre pomii pe care îi avem acum în grădină sunt puși de mine și de tatăl meu”, a mai spus Adriana Antoni.

Citeste si: Daniela Gyorfi, mărturisiri uluitoare despre trecutul tumultuos! Aparițiile sale controversate și nuditatea s-au întors împotriva ei! „Un an de zile nu am avut cântări”

 

Taguri: