Ce salariu are Diana Matei la Ministerului Apărării! Artista primește bani pentru a le cânta oficialităților: „La armată sunt niște sporuri micuțe”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 oct 2024, 13:53

Diana Matei, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, a vorbit recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre salariul său în cadrul Ministerului Apărării Naționale

Sursa: sursă Kanal D

Care este salariul pe care îl câștigă artista Diana Matei în cadrul Ministerului Apărării?

Diana Matei, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, a vorbit recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre salariul său în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MAPN). Artista, care activează de 18 ani ca angajată civilă la Ansamblul Artistic al Armatei, a explicat că veniturile sale includ și sporuri specifice, ce pot varia ușor de la o lună la alta. Diana Matei contribuie la organizarea programelor artistice și susține spectacole pentru oficialități, desfășurând o muncă de protocol în cadrul evenimentelor armatei.

Ce sumă de bani încasează aceasta ca angajat în cadrul Ministerului Apărării?

Câți bani câștigă Diana Matei la Ministerul Apărării?

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, Diana Matei, a vorbit deschis despre salariul pe care aceasta îl încasează în cadrul Ministerului Apărării. Ea a ținut să precizeze că nu are o anumită funcție ci doar susține anumite programe artistice împreună cu Ansamblul Artistic al Armatei, dar și cu trupa sa pentru diverse oficialități.

Diana Matei a ținut cont de sfatul părinților atunci când a fost nevoită să își aleagă o carieră și s-a angajat în cadrul MAPN. „Lucrez de 18 ani în armată. Sunt angajată la Ansamblul Artistic al Armatei, sunt civil, nu sunt cadru militar.”

Moderatorul emisiunii Denise Rifai a întrebat-o pe cunoscuta cântăreață ce salariu are în cadrul Ministerului Apărării, iar aceasta a precizat că: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am.

Cred că undeva la 8600 de RON, ceva de genul acesta. Și sunt sporturi, pentru că la armată sunt niște sporuri micuțe care...fluctuații foarte mici. Adică, uneori sunt mai puțin cu 100, 200 de RON sau mai mult, dar cam ăsta este salariul.”

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Diana Matei și Marian Clenate. Ce diferență de vârstă este între cei doi și de ce părinții cântăreței nu l-au acceptat pe acesta

În ce constă activitatea Dianei Matei în cadrul MAPN?

După ce artista a menționat câți bani câștigă în cadrul MAPN, Denise Rifai a vrut să afle în ce constă activitatea artistei, iar aceasta a spus că: „Noi cântăm pentru oficialități. Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol.

Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

Astfel, Diana Matei continuă să îmbine cariera artistică cu munca de protocol în cadrul Ministerului Apărării, demonstrând astfel că pasiunea pentru muzică poate coexista armonios cu responsabilitățile instituționale.

Asemenea altor artiști din domeniu, ea își dedică talentul susținerii evenimentelor oficiale, păstrându-și în același timp un loc special în inimile fanilor săi.

Diana Matei este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din România și susține numeroase concerte alături de Taraful Cleante. Are 43 de ani și s-a născut în localitatea Măneciu, la poalele Muntelui Ciucaș.

Citește și: Lucian Mîndruță, adevărul despre infidelitatea față de soția lui. A recunoscut public „Sunt mai multe persoane implicate”

A urmat cursurile la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar mai apoi a continuat să studieze la Universitatea Națională de Muzică. În prezent, artista interpretează folclor, muzică ușoară, dar și muzică lăutărească reinventată, alături de Taraful Cleante.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.