Ce salariu are Diana Șoșoacă în Guvernul României. Senatoarea are o avere imensă

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 feb 2022, 14:40

Diana Şoşoacă este una dintre cele mai controversate persoane din politica românească și printre cei mai cunoscuți opozanți ai măsurilor de combatere a pandemiei în România.

Diana Şoşoacă s-a născut pe 13 noiembrie 1975 în Bucureşti, este de profesie avocat și vine dintr-o familie foarte bună.  În prezent, este senatoare independetă, după ce a fost exclusă din partidul AUR.

Citeste si: Câți copii are Diana Șoșoacă! Puțină lume știe cu ce se ocupă moștenitorii senatoarei

Cine este, de fapt, Diana Şoşoacă?

Diana Şoşoacă este şi una dintre cele mai vocale persoane privind măsurile de combatere a coronavirusului în România. La un moment dat, senatoarea mărturisea că va face tot posibilul pentru a deshuma persoanele care au murit din cauza coronavirusului pentru a li se face încă o autopsie din cauza suspiciunilor de fraudă.

Citeste si: Senatoarea Diana Șoșoacă, declarații fără precedent după scandaul în care a fost implicată: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În plus iată câteva date biografice despre Diana Șoșoacă. Ea s-a născut în București pe data de 13 noiembrie 1975. În prezent senatoarea are aproximativ 80 de kilograme și o înălțime de 1,60 metri. Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă, acesta fiind cel de-al treilea mariaj al senatoarei. Soțul ei lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Diana Șoșoacă are 46 de ani și doi copii, un băiat de 19 ani și o fetiță.

Ce avere are Diana Șoșoacă

Pentru toţi cei care se întrebau ce averea și salariu are Diana Șoșoacă, senatoarea încasează lunar suma de 18.720 lei brut, care însumează 133.842 lei pe an.

De asemenea, din declarația de avere reiese că pe numele ei are un teren de 23.000

mp, plus alte terenuri intravilane în Căciulata, județul Vâlcea și în Dâmbovița. Pe lângă aceste terenuri, mai are şi o casă plus două apartamente pe numele său.

Diana Șoșoacă are inclusiv obiecte de artă declarate, cu o valoare de până la 5.000 de euro şi deține o maşină modestă, un Opel Corsa din 2015. Diana Ivanovici Şoşoacă deține și două conturi bancare, fiecare de câte 20.000 de euro și din salariul ca avocat încasează lunar suma de 50.000

de lei. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.