Kaufland este un supermarket ce se găsește în majoritatea orașelor din România, iar oamenii își doresc să afle mai multe informații despre salariile pe care le primesc, dar și despre beneficiile pe care le au. Iată care este numărul zilelor de concediu pe care angajații Kaufland le au, dar și care este salariul pe care îl primesc.
Ce salariu are un angajat Kaufland România
În cadrul supermarketului Kaufland se fac angajări foarte des, fiind nevoie de personal în fiecare oraș din țară în care acest magazin există, iar beneficiile pe care angajatorul le pune la dispoziție îi ajută pe români să decidă dacă își doresc să se angajeze în cadrul acestei echipe sau nu. Românii ce își doresc să depună un CV pe diversele platforme de recrutare unde se afișează anunțurile de angajare trebuie să știe că salariul de bază pentru un lucrător comercial, ce lucrează full-time, este de 4.300
Contractul de muncă pe care angajatorul îl încheie cu angajații este unul pe o perioadă nedeterminată, însă este de reținut că persoanele ce doresc să muncească un program de 4 sau 6 ore vor primi un salariu mai mic față de cel de 4.300 de lei brut. Alături de acest salariu, angajații Kaufland primesc și bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale.
Zilele de concediu reprezintă adesea un element eliminatoriu pentru doritori, iar la Kaufland, cei ce se angajează primesc 22 de zile lucrătoare de concediu de la semnarea contractului, însă numărul acestora poate să crească în funcție de vechimea pe care angajatul o are în companie. Angajații acestui supermarket primesc și diferite oferte speciale și servicii suplimentare cum ar fi Bookster sau 7Card. Este posibil ca în cadrul acestui loc de muncă, angajații să beneficieze de asigurare de sănătate voluntară.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Șeful de raion are un salariu mai mare față de ceilalți angajați, salariul începând de la 5.800 – 6.400 de lei brut, în funcție de oraș, însă acesta are parte de aceeleași beneficii de care dispun și colegii săi, referitor la zilele de concediu, bonurile de masă, ofertele speciale, dar și beneficierea de asigurare de sănătate voluntară.
Cum să evitați să primiți amendă în timp ce sunteți la cumpărături?
Majoritatea supermarketurilor, mall-urilor sau magazinelor dețin o parcare care este considerată spațiu privat, motiv pentru care românii se gândesc de mai multe ori dacă este necesar să respecte regulile de circulație sau nu, nefiind considerate drumuri publice. Parcările fac parte din această categorie, iar chiar dacă este considerată proprietate privată, șoferii trebuie să știe că drumurile de acces către acestea sunt destinate circulației publice.
Legislația în vigoare specifică că șoferii trebuie să respecte în întregime regulile de circulație, printre care limita de viteză, direcțiile de mers și regulile de parcare. Deși parcările sunt considerate spații private, șoferii pot primi amenzi din partea poliției, ce sunt adesea oferite pentru parcarea neregulamentară sau pentru parcarea ilegală pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, așa cum procedează pe drumurile publice, potrivit capital.ro .