Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie! Vezi daca esti pe lista celor care sufera din iubire

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:52

Cu totii avem de suferit din cauza iubirii. Mai nou, astrologii afirma ca succesul in dragoste tine si de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Berbec. Şansele ca un nativ al acestei zodii să fie părăsit sunt de 40%, în mare parte fiind vina partenerului, care este posibil să te înşele. Cu toate astea, nici tu nu eşti uşă de biserică, aşa că nu te mira când idila ta secretă va fi descoperită.

Taur. Pasional din fire, Taurul nu prea are obiceiul de a călca strâmb, aşa că despărţirea ar fi cauzată de infidelitatea celuilalt.

Şansele de a rămâne singur sunt în acest caz de 60%.

Gemeni. Despărţirea de partener în cazul Gemenilor ţine foarte mult de destin. Cu 50% şanse ca asta să se întâmple, separarea dintre acest nativ şi partenerul său ar sta la baza infidelităţii de ambele părţi, dar şi din cauza plictiselii ce ar putea dăuna relaţiei voastre.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rac

- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.