Ce SANSE are Andreea Marin sa-i REZISTE cea de-a treia casnicie afla AZI la “Teo show”!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Sa fie a treia oara cu noroc? Andreea Marin a lasat toata presa tabloida cu gura cascata cand a anuntat ca s-a casatorit cu iubitul ei la inceputul acestui an.

Toata lumea a ramas uimita cand Andreea Marin a anuntat ca s-a casatorit cu Tuncay, iubitul ei turc. Daca stam sa ne aducem aminte, in urma cu exact un an, diva anunta un lucru care a intristat atunci pe toti: divortul de Stefan Banica Jr, cel de-al doilea sot al Zanei Surprizelor.

Ce sanse are, insa, cea de-a treia casnicie a Andreei Marin sa reziste in timp? Vedetele vor dezbate pe indelete acest subiect, azi la" Teo show".

Astrologul Mariana Cojocaru va dezvalui ce spun astrele despre cei doi proaspat casatoriti. Totodata, Teo Trandafir va face dezvaluiri uimitoare despre operatia de micsorare a stomacului l-a care tocmai s-a supus in aceasta perioada.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.