Ce scria în biletul de adio lăsat de milionarul Virgil Chirică, asociat cu Cristi Borcea și Dan Șucu, după ce și-a luat viața

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 feb 2024, 21:42

Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis

Sursa: Facebook- Virgil Chirică

Virgil Chirică, milionarul cunoscut pentru parteneriatele sale de afaceri cu Cristi Borcea și Dan Șucu, s-a sinucis. Înainte de gestul său extrem, afaceristul a lăsat un bilet de adio.

Milionarul Virgil Chirică, cunoscut pentru colaborările sale de afaceri alături de Cristi Borcea și Dan Șucu, a fost descoperit mort în vila sa din Voluntari. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, afaceristul s-a sinucis și a fost găsit fără suflare la data de 4 februarie.

Omul de afaceri Virgil Chirică și-a pus capăt zilelor

Trupul fără viață al afaceristul Virgil Chirică a fost descoperit la data de 4 februarie.

Potrivit surselor din anchetă, milionarul și-a planificat detaliat sinuciderea, dorindu-și să moară intoxiat cu fum.

Pentru a-și pune în aplicare intenția tragică, Virgil Chirică ar fi achiziționat mai multe grătare și saci de cărbuni. Potrivit Știrileprotv.ro, înainte de a-și lua viața, milionarul a scris un mesaj pe o foaie de hârtie, care suna astfel: "I am already asleep" (n.r.- Sunt deja adormit).

Citește și: ”Nu am putut să-mi iau rămas bun”. Tânără din Satu Mare, găsită moartă la patru zile de la dispariție. Mama ei nu a suportat durerea și și-a pus capăt zilelor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Descoperirea macabră a avut loc în vila sa din Voluntari la data de 4 februarie, afaceristul lăsând un gol în familia sa, dar și-n lumea afacerilor. Autoritățile desfășoară o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte ale acestui gest extrem.

”P olițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea",

au transmis oamenii legii, potrivit sursei menționate anterior.

Bărbatul ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor și-n trecut

Descoperirea trupului neînsuflețit al milionarului Virgil Chirică în vila sa din Voluntari a fost făcută de un apropiat, ușa vilei și cea a băii erau ambele încuiate pe dinăuntru. Ancheta inițială nu a relevat urme de violență pe trupul bărbatului, deschizând astfel posibilitatea ca decesul să fi fost rezultatul unei sinucideri.

Milionaru ar fi încercat să-și pună capăt zilelor și-n urmă cu patru ani, când acesta a fost salvat la timp de către membrii familiei. 

Citește și: Tentativă de suicid la metrou: O persoană a fost salvată în ultima clipă din fața garniturii

Virgil Chirică, fost director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group, era cunoscut în mediul de afaceri pentru implicarea sa în diverse proiecte.

Pe lângă cariera sa în domeniul financiar, Chirică era asociat într-un proiect imobiliar din nordul Bucureștiului, alături de personalități notorii precum Cristi Borcea și Dan Șucu.