Ce se ascunde în plicul roşu, fara semne distinctive pe el, de care nu se mai despartea Fahryie Evcen la nunta cu Kemal din "Dragoste infinita"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 12:50

Evenimentul monden al anului in Turcia, nunta actorilor Burak Ozcivit si Fahryie Evcen, a avut loc pe 29 iunie, insa ecourile evenimentului sunt departe de a se stinge.

Imediat dupa incheirea ceremoniei in care un imam i-a declarat sot si sotie, Fahryie Evcen a fost fotografiata tinand in mana un plic rosu, fara niciun marcaj pe el, care iesea in evidenta datorita culorii sale.

 

Se pare ca acesta continea actele oficiale ale casatoriei, echivalentul certificatului de casatorie din Romania. Acesta le este inmanat mirilor dupa ceremonia religioasa, aceasta tinand loc si de casatorie civila.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi! NUNTA lui BURAK OZCIVIT a avut si o VICTIMA! Iata ce i s-a intamplat lui BURCUN, sora actorului, chiar spre sfarsitul evenimentului! VEZI ce accident stupid a suferit aceasta!

 

In imaginile de mai jos se vede cum plicul rosu se afla in mana imamului care a oficiat ceremonia, inainte de a ajunge in mana lui Fahryie Evcen:

 

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.