Ce se intampla cand unui orb ii cade din greseala portofelul pe strada? Este UIMITOR cum au reactionat cei din jurul lui!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:55

Un tanar s-a prefacut orb pentru a vedea cum reactioneaza cei din jur cand isi scapa din greseala portofelul pe jos.

Un experiment social cat se poate de interesant! Un tanar s-a prefacut ca este orb, in timp ce alti tineri care faceau parte din acelasi experiment, filmau reactiile celor din jur in momentul in care acesta scapa “din greseala” un portofel pe jos. Experimentul a avut loc mai intai intr-un mall aglomerat, iar mai apoi pe strada.

In mod suprinzator, au fost prea putini cei care si-au “insusit” un portofel care nu este lor chiar sub nasul proprietarului.

Majoritatea persoanelor s-au dovedit a fi oameni saritori, ridicand imediat portofelul si inapoindu-l tanarului.

Gestul unei femei, insa, care parea o doamna respectabila, i-a socat pe toti. Femeia a inhatat imediat portofelul fara sa se gandeasca la consecinte! Nici cand a fost intrebata daca a luat portofelul nu a vrut sa recunoasca. L-a aruncat doar cand a fost amenintata cu politia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.