Ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor? Musty a dezvăluit totul: „Am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta...”

Autor: Amalia Georgescu
Musty, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Deși aparent lucrurile merg ca pe roate în echipa Războinicilor, se pare că realitatea este complet diferită. Într-un moment de sinceritate, Musty a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat.

Dacă Faimoșii se ceartă la fiecare pas și nu ascund că în echipa lor există conflicte puternice, Războincii promovează imaginea unei echipe puternice și foarte unite. Ei bine, se pare că adevărul este altul, după cum chiar Musty a dezvăluit.

Ce tensiuni există în echipa Războinicilor?

Au câștigat majoritatea probelor de până acum și deși par foarte uniți, se pare că și în echipa Războinicilor există neînțelegeri și conflicte ascunse.

Dacă atunci când sunt pe traseu încearcă să se mobilizeze și să câștige cât mai multe puncte, lucrând astfel în echipă, atunci când ajung pe insula lor, se pare că Războinicii își schimbă radical atitudinea.

Musty a dezvăluit că deja s-au format mici grupulețe în echipa Războinicilor și că au apărut primele tensiuni. Concurentul de la Survivor România a mărturisit că a auzit mai multe discuții urâte, dar că a preferat să păstreze tăcerea pentru a nu da naștere unor conflicte puternice. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniel Pavel, declaratii inedite din culisele competitiei Survivor Romania! Detalii uluitoare despre alimentatia concurentilor! "E o competitie in care foamea e principalul competitor!"

„Pentru anumite persoane am văzut că este o problemă și am impresia că persoanele alea simt că au atacat. Se formau bisericuțe.(...) În ultima săptămână am văzut anumite chestii și de la Alin și de la Albert, anumite chestii foarte meschine, prin spate cumva, am mai surprins niște vorbe. Nici nu am mai discutat cu ceilalți colegi ca să nu fac buba mai mare, am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta, să nu fie un haos între noi.

În ultimele zile am început să mă retrag foarte mult în spate, să nu mai vorbesc prea mult, să nu mai arăt că știu să fac multe sau să nu mai fac multe pentru că și data trecută mi-a zis Alin că la consiliu a vrut să mă nominalizeze pe mine pentru că m-am impus ca lider, chestie pe care nu am vrut să o fac niciodată, într-o zi eram cam tăcut.”
, a dezvăluit Musty.  

Citeste si: Amna, primele declaratii despre relatia cu Jador! Ce spune fosta concurenta despre Faimosul de la Survivor Romania 2021