Ce se întâmplă cu adevărat între prințul William și Kate Middleton? Motivul pentru care prințesa nu a mai fost văzută în public după operația abdominală: „El nu vrea”

Autor: Diana Bostan

Motivul pentru care prințesa Kate nu a mai fost văzută în public după operație

Sursa: The Royal Familly

În luna ianuarie a acestui an, Kate Middleton, prințesa de Wales, a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului. Deși operația a fost un succes, soția moştenitorului tronului britanic nu a mai fost văzută în public de atunci, lucru ce i-a pus pe gânduri pe cei ce îndrăgesc Casa Regală din Marea Britanie.

La data de 17 ianuarie, Palatul a emis un comunicat oficial, dezvăluind că prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale planificate, desfășurată cu o zi înainte de anunț. Perioada de recuperare a acesteia s-a întins pe aproape două săptămâni în spital, urmată de continuarea procesului de restabilire la domiciliu. 

De ce nu a mai fost văzută prințesa Kate Middleton la brațul moștenitorului tronului britanic

După ce prințul William a fost surprins la mai multe evenimente neînsoțit, mai multe zvonuri cu privire la situația soției sale au început să circule prin presa din Marea Britanie. Recent, prințul William al Marii Britanii s-a retras de la un eveniment public, declanșând speculații și teorii ale conspirației cu privire la starea de bine a prințesei Kate. Plecarea sa a alimentat îngrijorările și speculațiile din partea publicului și a mass-media cu privire la motivele retragerii de la eveniment și starea actuală a membrilor familiei regale.

Detaliile precise legate de problema personală nu au fost dezvăluite, păstrându-se aspectul privat al situației familiei regale.

În urma acestor zvonuri, Palatul Kensington a făcut public un comunicat în care au fost făcute unele precizări cu privire la recuperarea și la starea de sănătate a soției moștenitorului tronului britanic. Potrivit informațiilor oferite de People, Kate Middleton se simte bine.

Citește și: Cum a fost surprins Regele Charles al III-lea cu o zi înainte de a fi diagnosticat cu cancer. Imaginea inedită apărută în mediul online

„Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va fi indisponibilă până după Paște și Palatul Kensington va furniza actualizări doar atunci când va exista ceva semnificativ. ”, a fost comunicatul transmis de Palatul Kensington și preluat de sursa menționată anterior.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Pentru cei ce își făceau griji de faptul că prințul William a fost zărit singur la unele evenimente, se pare că acesta va reveni la brațul soției sale după Paște.

Prințul William și-a luat liber de la îndatoririle regale pentru a fi alături de familie

Fosta ducesă de Cambridge a subliniat importanța menținerii unei vieți normale pentru copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Prințesa Kate și-a exprimat dorința ca cei mici să se bucure de o copilărie fericită și echilibrată, chiar și în lumina atenției publice și a responsabilităților regale. Aceștia sunt crescuți cu atenție la aspectele educaționale și sociale, ținând cont de necesitatea unei vieți de familie armonioase.

Palatul Kensington a transmis că Prințesa de Wales apreciază interesul generat de declarație și speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei. Totodată, Prințul William și-a anulat îndatoririle regale pentru a-și sprijini soția și copiii.

Citește și: Kate Middleton a ajuns în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Prințesa de Wales: „Este puțin probabil să revină până după Paște”

„Știm că sunt o familie foarte unită, iar el vrea să fie alături de ei. Este vorba despre normalizarea vieții și despre a nu-i face să se simtă ca și cum ar fi într-o cușcă aurită specială. Sunt un cuplu regal modern. El nu vrea să lase totul în seama bonei",  a spus Robert Hardman, autorul cărții  „The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy”,  pentru People.

În ciuda zvonurilor, prințul William, prințesa Kate și copiii lor au reușit să se bucure de o scurtă vacanță în luna februarie, petrecând timpul în Norfolk. Starea de sănătate a prințesei le-a permis să se deplaseze pe o distanță atât de lungă și să se bucure de momente relaxante într-un cadru mai liniștit.