Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu? Nimeni nu mai știe nimic de ea de mai bine de 3 săptămâni

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 sep 2020, 09:16
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România
Sursa: Captură KANAL D

Adriana Iliescu, cea mai vârstnică femeie din România care a dat naștere unui copil, a ajuns din nou în atenția publicului. Femeia este de negăsit de mai bine de 3 săptămâni.

Apropiații Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, sunt îngrijorați după ce, de mai bine de trei săptămâni, aceasta nu a mai putut fi contactată. Nu doar că nu a mai fost văzută, ci nici nu a mai răspuns la telefon, astfel că nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea în ultima perioadă.

De 3 săptămâni, nimeni nu a mai vorbit cu Adriana Iliescu. Ce se întâmplă cu ea?

Adriana Iliescu este din nou în atenția presei după ce persoane apropiate acesteia au dezvăluit că femeia nu ar mai fi fost văzută de la mijlocul lunii august. Mai mult decât atât, vecinii sunt îngrijorați pentru femeia în vârstă de 82 de ani, având în vedere că aceasta nu a putut fi contactată nici telefonic pentru a da asigurări că totul este în regulă.

Citeste si: Adriana Iliescu e extrem de suparata: ce note a luat fiica ei la capacitate! A facut contestatie, dar i-a scazut media si mai mult!

Deși Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de trei săptămâni, cei care locuiesc în apropierea blocului unde aceasta are domiciliul au spus că au mai văzut-o pe fiica acesteia, Eliza, ceea ce înseamnă că femeia este bine. Vecinii sunt de părere că adolescenta ar fi alertat autoritățile în cazul în care mama ei ar fi pățit ceva, potrivit spynews.ro .

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Adriana Iliescu are 82 de ani și a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani. Povestea femeii a născut nenumărate controverse. În timp ce anumite persoane au felicitat-o pentru decizia de a aduce pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată, au existat voci care au criticat-o dur pe Adriana Iliescu, considerând gestul ei ca fiind o dovadă de iresponsabilitate. 

Citeste si: Ce avere ii lasa Adriana Iliescu fiicei sale dupa moarte! Uite cu ce se va alege copila si cine va avea grija de ea

Adriana Iliescu, fost profesor universitar de literatura română, a născut pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Aceasta a adus pe lume o fetiță care a fost botezată Eliza Maria Bogdana. Sarcina a fost posibilă datorită fertilizării in vitro, aceasta fiind modalitatea prin care Adriana Iliescu a devenit mamă la 66 de ani.

Citeste si: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Cu banii aceștia își crește fiica