Ce se întâmplă cu Andra Volos în aceste momente: ”Din păcate...” Vedeta, pregătită să nască din clipă în clipă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 nov 2023, 00:10

Andra Volos este gata să nască

Sursa: Instagram- Andra Volos

Clipe emoționante pentru Andra Volos și Lele. Vedeta a ajuns la spital, vineri dimineață, cu contracții puternice. Când va avea loc nașterea?

Andra Volos așteaptă din clipă în clipă să devină mămică. Deși ar fi trebuit să nască în luna decembrie, bebelușul dă semne că ar veni puțin mai devreme pe lume. Ce se întâmplă cu vedeta?

Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” este pregătită de momentul mult așteptat

După ce și-a anunțat urmăritorii că are contracții foarte puternice și că ar putea naște din clipă în clipă, Andra Volos și-a anunțat fanii, vineri seară, că încă nu a născut și că probabil mulți se întreabă ce se întâmplă cu ea și

cu bebelușul în aceste momente.

Citește și: Andra Volos se pregătește să devină mămică! Frumoasa brunetă a ajuns la spital și urmează să nască

Andra Volos se află într-o clinică specializată, acolo unde este atent monitorizată, atât ea, cât și bebelușul ei. Vedeta susține că are contracții dese și că este posibil să nască din clipă în clipă, deși medicii încearcă să oprească aceste contracții astfel încât micuțul să vină pe lume la termenul stabilit.

”Încă nu am născut, o să vă țin la curent. Din păcate, cred că o să naștem cât mai repede, contracțiile fiind foarte dese și au început la patru dimineața, ieri, și încercăm să oprim aceste contracții, dacă nu se opresc o să naștem. Încercăm să le oprim pentru că sunt în săptămâna 36 și două zile și normal ar mai trebui să stea o săptămână-două cel puțin”, le-a

spus Andra Volos urmăritorilor săi, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unde se află Lele în timp ce Andra Volos este la spital

În timp ce Andra se pregătește să aducă pe lume o fetiță, Lele se află departe de România, tocmai în Statele Unite ale Americii. Artistul a postat un video de pe aeroportul din Kansas, însă cu gândul la iubita sa și la bebeluș.

Cum Andra Volos ar fi trebuit să nască peste câteva săptămâni, vestea că aceasta are contracții puternice l-a luat prin surprindere pe celebrul artist.

Fanii l-au blamat pentru faptul că el se află în turneu, iar Andra se pregătește să nască, însă nașterea nu era așteptată în această perioadă.

Citește și: Reacția neașteptată a Andrei Volos, după ce o urmăritoare a criticat-o pentru kilogramele în plus „Nu mai contează cât sunt eu de vacă grasă”

Cât despre nașii de botez, Lele a anunțat faptul că fetița lor va fi botezată de sora și de cumnatul lui.

 ”Nașii fetiței mele vor fi sora mea și cumnatul meu. Am decis că cine ar putea să-mi boteze copilul cu mai mult drag decât un apropiat al meu. Am pus-o pe sora mea. La mine nu e cu mai multe perechi de nași, să fie din suflet. Să fie copilul botezat, atât contează”, a spus Lele, în cadrul unei emisiuni TV.