Ce se intampla cu Andreea Tonciu. ANUNTUL care i-a speriat pe fani: "Nu ma simt prea bine!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 dec 2020, 20:14
Andreea Tonciu a ajuns in Marea Finala
Sursa: Instagram

Finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" a intrat in direct pe o retea de socializare cu fanii ei, insa a dezvaluit ca nu se simte bine.

Andreea Tonciu a marturisit ca nu se simte bine

Citeste si: Imagini explozive cu Alexandra Ungureanu si Silvia Popescu! Cum s-au fotografiat cele doua?

Mai sunt doua zile pana in Marea Finala, iar concurentele se pregatesc asiduu pentru show-ul ce va avea loc sambata, de la ora 20:00. Andreea Tonciu a vrut sa isi tina la curent fanii cu tot ceea ce face, insa atunci cand a intrat in live le-a dezvaluit celor care i-au fost aproape ca nu se simte bine si nu este vorba

despre vreo raceala, ci altceva. Alaturi de ea a fost si fiica ei, Rebecca care a tinut-o tot timpul ocupata. Insa micuta a tinut sa fie si ea alaturi de fanii mamei ei si chiar i-a si salutat. 

Andreea a promis ca le raspunde sincer la orice intrebare, ceea ce s-a si intamplat. In momentul in care a fost intrebata ce parerea are despre Alexandra Ungureanu, finalista a raspuns sincer ca este o femeie ok si ca o respecta.

Cat despre celelalte concurente, Andreea a spus ca s-a inteles bine cu toate, insa nu stie ce parere au ele despre acest lucru. Insa, cel mai mult a legat o stransa prietenie cu reporterul care a stat mereu cu ele in culise. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce spune Andreea Tonciu despre show-ul ei din Marea Finala

Citeste si: Declaratii in exclusivitate ale Deei Codrea despre Marea Finala! Cum arata tinuta ei si cine va fi langa ea

"Imi pare rau ca s-a terminat proiectul. Astept sa se afle castigatoarea. Eu am facut foarte multe pentru acest show, am muncit foarte mult. Am pregatit o mare surpriza. Chiar daca nu voi castiga, sunt mandra ca am ajuns pana aici.

Sper sa fie o finala foarte frumoasa, sper sa va placa mult momentul meu. Nu vreau sa va dau multe indicii. Insa e vorba despre viata mea in concept, cum au decurs lucrurile in "Bravo, ai stil! Celebrities". Sper ca am facut un moment care sa fie pe placul vostru. Cat depsre hate-ul pe care mi-l iau, nu am ce sa discut. Conturile sunt fake. Am vazut foarte multe, dar nu vreau sa vorbesc.
Unele persoane vor sa ma atace prin fel de fel de cuvinte urate. Eu sunt o fire care reactioneaza. Am invatat ca trebuie sa imi tin gura. Daca imi spun punctul de vedere, poate se ajunge la o cearta. Eu sunt o femeie puternica si nu vreau sa am vreun conflict cu cineva. Am o viata atat de frumoasa si linistita incat nu imi doresc un conflict. Eu am fost foarte atacata in emisiune.
Poate si de asta am avut reactiile acelea. Eu sunt o fire care are ceva de argumentat. Raspund cu aceeasi moneda. O sa invat sa ma schimb. Daca as face-o, as face-o pentru familia mea, insa cred ca nu as mai fi eu.Imi asum ceea ce fac mereu. Nu regret nimic. Am spus lucrurilor pe nume. Nu mi-a placut sa joc un rol, sa par ceea ce nu sunt," a delcarat Andreea in live-ul pe care l-a facut pe Instagram.