Ce se întâmplă cu Antoni de la ”Casa iubirii” la două luni după despărțirea de Vlada: „Plictisitoare e viața”. Fostul concurent a postat totul pe o rețea socială

Autor: Diana Bostan

Antoni și Vlada s-au despărțit

Sursa: Instagram: Rosa Antoni 12/ Vlada Petcu

Antoni și Vlada de la ”Casa iubirii” au pus punct relației, iar fostul concurent pare să resimtă lipsa partenerei sale. Iată ce a postat Antoni pe InstaStory!

Vlada și Antoni s-au cunoscut în ”Casa iubirii”, dar relația lor nu a durat prea mult și-n afara competiției. Cei doi și-au spus ”adio”, însă Antoni simte deja lipsa fostei sale iubite. Veci ce l-a dat de gol!

Ce se întâmplă cu Antoni de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Vlada

După despărțirea de Vlada, Antoni nu se grăbește să-și refacă viața cu o altă domnișoară.

Deși nu duce lipsă de admiratoare, fostul concurent pare să resimtă deja lipsa fostei sale iubite.

Citește și: „Singurul băiat de care mi-a plăcut”. Larisa de la „Casa iubirii” aruncă bomba! Cine este, de fapt, concurentul care i-a ajuns la inimă

Antoni a postat în secțiunea InstaStory un video în care lasă de înțeles faptul că viața fără Vlada sau fără persoana iubită este o viață plictisitoare.

„Plictisitoare e viață când nu ai după cine să te uiți dacă ți-a văzut story-ul”, a scris Antoni, în postarea făcută în secțiunea InstaStory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Fostul concurent lasă de înțeles faptul că după despărțirea de Vlada nimeni nu i-a stârnit interesul, acesta fiind în continuare burlac. Rămâne de văzut dacă Antoni își va găsi fericirea în brațele unei alte tinere sau el și Vlada își vor acorda o nouă șansă.

De ce s-au despărțit Antoni și Vlada de la ”Casa iubirii”

Antoni a explicat că nu mai există șanse de împăcare între ei, dar a subliniat că relația lor a fost una autentică și profundă, departe de superficialitate.

De asemenea, Antoni a dezvăluit și motivul pentru care a ținut totul secret.

Citește și: „Ăsta era planul nostru”. Cum au decis Vlada și Antoni să se mute împreună. Cei doi îndrăgostiți vor să-și deschidă propria afacere

Deși nu-și dorește să ofere mai multe detalii în legătură cu motivul despărțirii, Antoni este sigur de faptul că între el și Vlada nu mai există cale de împăcare.

„Nu mai există nicio șansă de împăcare. Așa sunt eu, radical. Dacă ai avut curajul să mă părăsești, o să îl ai în continuare și asta nu accept.  Nu zic neapărat că Vlada m-a părăsit, despărțirea a fost că nu ne-am mai înțeles noi. Probabil mă mai iubește, nu a fost o relație superficială, deci simt că mai sunt niște sentimente acolo pentru mine.

Și eu o mai iubesc, dar sunt împăcat cu ideea, am trecut prin chestii mai grele în viață. Nu mai locuim împreună, ea s-a întors la mama ei.”,  a declarat Antoni, pentru Culisele iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.