Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

Autor: Diana Bostan

Bianca Mândru de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Bianca Mândru s-a mutat în Capitală după încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Cu toate acestea, fosta concurentă susține că vecinii se plâng de ea, însă a găsit un mod inedit de a le cere scuze.

Deși Bianca a fost extrem de încântată de mutare, schimbarea de locuință a venit la pachet cu unele neplăceri pentru vecinii săi. Șatena și-a cerut scuze vecinilor pentru faptul că blochează frecvent liftul pentru a face poze, lucru ce poate fi considerat deranjat de unii vecini.

Vecinii se plâng de Bianca de la ”Casa iubirii”

Conștientă de nemulțumirea vecinilor, Bianca Mândru a ales să răspundă prin intermediul unei postări pe Instagram.

Într-un Instastory, ea și-a cerut scuze sincer pentru orice disconfort cauzat de obiceiurile ei.

Citește și: Ionuț a vorbit despre împăcarea cu Bianca! „Sentimentele sunt acolo”. Fostul concurent de la „Casa iubirii” a făcut dezvăluiri despre motivul despărțirii

„Dragi vecini, îmi cer mii de scuze pentru momentele în care blochez liftul pentru a face poze pe care nici măcar nu le postez.

Vă promit că (nu) se va mai întâmpla. Cu drag, vecina voastră influencer”,
a scris Bianca Mândru, în postarea sa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În ciuda controverselor, Bianca Mândru pare hotărâtă să își continue activitatea de influencer în București. Cu toate acestea, este clar că va trebui să se adapteze la noile condiții de vecină și să își gestioneze mai atent comportamentul pentru a menține o relație pașnică cu vecinii săi.

Ionuț a vorbit despre împăcarea cu Bianca

Bianca și Ionuț păreau să formeze un cuplu puternic, întrucât, după încheierea sezonului 2 din „Casa iubirii”, au reușit să-și păstreze relația timp de luni bune, iar la un moment dat se gândeau chiar să se mute împreună și să se căsătorească.

Din păcate, între foștii concurenți s-a produs o ruptură, iar destinele lor s-au separat.

În urma acestui eveniment neplăcut, Ionuț a fost invitat în cadrul emisiunii online „Culisele iubirii”, pentru a răspunde câtorva curiozități despre despărțirea de Bianca, întrucât admiratorii lor au fost cu adevărat dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat între ei.

Citește și: Cum arăta Bianca de la “Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fotografiile în care cu greu o recunoști

Întrebat dacă există șanse de împăcare între el și Bianca, acesta a exclus, cu vehemență, posibilitatea ca el și fosta lui iubită să se împace: „Nu cred că mai sunt șanse, fiecare e pe drumul lui, ne vedem de viața noastră”.

Cu toate acestea, Ionuț a dezvăluit că regretă pentru că relația lui cu Bianca s-a sfârșit și a explicat ce a stat la baza despărțirii lor: „De regretat, orice relație cred că o regret, mai ales că am investit sentimente, dar nu a greșit nimeni, pur și simplu așa a

fost să fie”.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.