Ce se întâmplă cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Decizia magistraților este una definitivă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 feb 2024, 17:01

Cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina vor rămâne în arest preventiv. Decizia magistraților este una definitivă.

Cei trei frați acuzați de omucidere la petrecerea vedetelor din Padina au primit respingerea contestațiilor și vor rămâne în arest preventiv. Aceștia au argumentat că nu ei au fost inițiatorii conflictului și au cerut eliberarea pe această bază, însă solicitarea lor a fost respinsă.

Cei trei frați acuzați de uciderea lui Sorin Anghel vor rămâne în arest preventiv

Judecătorii din Ploiești au decis ca cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina să rămână în arest preventiv, chiar dacă au adoptat o strategie de apărare, susținând că au acționat

în legitimă apărare. Această decizie este definitivă, iar frații Marin vor trebui să rămână după gratii în următoarele 30 de zile.

Citește și: Averea spectaculoasă a fraților Fabian. Cum a reușit o crimă cu sânge rece să fie ascunsă în spatele a miliarde de euro

Acuzați de omor, frații Marin au fost reținuți, cu toate că rudele lor insistă că întregul scandal ar fi pornit de la victimă.

În plus, aceștia au depus și o plângere împotriva persoanei decedate și a cumnatului acesteia, dar împotriva altor două persoane, pe care poliția urmează să le identifice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Situația continuă să fie tensionată, iar controversele legate de circumstanțele evenimentelor au generat reacții din partea familiilor implicate. Frații Marin se confruntă acum cu o perioadă de detenție prelungită, având în vedere respingerea contestațiilor și caracterul definitiv al deciziei judecătorești.

Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina

Acești trei indivizi sunt frați și sunt copiii vrăjitoarei Sidonia. Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani și sunt membri ai uneia dintre cele mai periculoase grupări interlope din București.

Gruparea ar fi condusă de Marin Fabian, soțul Sidoniei, acesta fiind asociat cu diverse infracțiuni precum proxenetism, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune de-a lungul timpului.

Citește și: „A fost un om extraordinar”. Astăzi ar fi împlinit vârsta de 41 de ani. Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, a fost condus pe ultimul drum într-o mare de durere și lacrimi

Evenimentele scandaloase și crima de la Padina au avut loc după o petrecere la care au participat vedete din showbiz-ul autohton precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Conform primelor informații, victima ar fi fost cea care a provocat conflictul cu cei trei suspecți, după ce aceștia din urmă ar fi făcut remarci nepotrivite la adresa soției sale.

În urma altercației, victima l-ar fi lovit pe unul dintre frați, moment în care acesta a scos o macetă și, însoțit de ceilalți doi frați, l-a urmărit pe agresor prin local.

Ei l-au acostat în spatele tejghelei, unde l-au înjunghiat. Cu toate acestea, victima a reușit să fugă până în parcare, unde a fost din nou atacată și înjunghiată. În urma acestui conflict, Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a decedat.