Ce se întâmplă cu celebrul Michael Schumacher? Fostul șef al pilotului a făcut anunțul: „L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 14:20
Michael Schumacher, fost pilot de Formula 1
Sursa: Instagram

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost dezvăluite de Jean Todt, fostul șef de la Ferrari al pilotului. Ce anunț a făcut după ce l-a vizitat?

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari al lui Michael Schumacher, a povestit că îl vizitează pe fostul pilot de Formula 1 de două ori pe lună, încercând să fie cât mai aproape de familia acestuia. Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher în prezent?

Noi informații despre Michael Schumacher. Ce a dezvăluit un apropiat al pilotului de Formula 1?

Familia pilotului Michael Schumacher este foarte discretă atunci când vine vorba despre divulgarea informațiilor referitoare la starea acestuia de sănătate. De la accidentul suferit în timp ce se afla la schi, în urmă cu mai mulți ani, nu s-au mai aflat foarte multe detalii despre starea acestuia. 

În momentul accidentării, pilotul s-a lovit puternic la cap, iar de atunci a suferit mai multe intervenții chirugicale.

Mai mult, pentru a reduce inflamația apărută la nivelul creierului, medicii i-au indus coma. Ulterior, starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 s-a ameliorat, acesta primind îngrijri la domiciliu. Potrivit neurochirurgului principal Erich Riederer, șansele ca Michael Schumacher să își revină complet sunt destul de mici, având în vedere că accidentarea a fost una foarte gravă.

Citeste si: Vestea uimitoare despre Michael Schumacher! Jean Todt a spus totul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari al lui Michael Schumacher, a dezvăluit că în toată această perioadă le-a oferit sprijinul său apropiaților lui Schumacher, vizitându-l pe fostul pilot de cel puțin două ori pe lună. Jean Todt speră ca Michael Schumacher să își revină în totalitate în perioada următoare, însă a dat de înțeles că starea acestuia de sănătate este neschimbată.

„Nu-l las în pace.

El, Corinna (n.r. – soția sa), familia, am avut atâtea experiențe împreună. Frumusețea a ceea ce am trăit face parte din noi și este continuă. L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El luptă în continuare. Știm că a avut un accident de schi teribil și nefericit care i-a provocat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binele familiei.
Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și apoi o voi face.”
, a spus Jean Todt, fostul șef de la Ferrari al lui Michael Schumacher, potrivit alephnews.ro.

Citeste si: Familia lui Schumacher a luat decizia! Ce s-a întâmplat cu fostul campion de Formula 1

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.