Ce se întâmplă cu Deea Maxer după despărțirea de Robert Drilea: „Îmi cumpăr singură flori”. Postarea surprinzătoare făcută de artistă

Autor: Diana Ghita

Ce face Deea Maxer după despărțirea de Robert Drilea

Sursa: Instagram Deea Maxer; Instagram Robert Andrei Drilea

După despărțirea de Robert Drilea, Deea Maxer a postat un mesaj subtil prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, care este plină de semnificații.

La doar o zi după ce a dat de înțeles că relația sa cu Robert Drilea s-ar fi încheiat din cauza infidelității acestuia, Deea Maxer a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un buchet de flori.

Ce se întâmplă cu Deea Maxer după despărțirea de Robert Drilea

Artista a sugerat că și-a cumpărat singură florile, întrucât la imagine a atașat melodia „Flowers”, a lui Miley Cyrus, un imn al independenței feminine și al iubirii de sine.

Versurile care au rulat pe fundalul fotografiei au fost: „I can buy myself flowers/ Write my name in the sand/ Talk to myself for hours/ Say things you don't understand”. 

Prin acest mesaj muzical, Deea Maxer dă de înțeles faptul că și-a găsit puterea de a-și relua viața, după presupusa despărțire. Deși nu a oferit detalii concrete, alegerea melodiei și gestul de a-și cumpăra singură flori reflectă o declarație de independență și de vindecare. 

Citește și: Deea Maxer a ajuns la spital cu fiica ei. Maysa a fost supusă unei duble intervenții chirurgicale: „Aștept să o aducă în salon”

Postarea vine la scurt timp după ce Deea a lăsat să se înțeleagă că motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea lui Robert Drilea. Cu toate acestea, nici Deea, nici Robert nu au făcut declarații oficiale despre separare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

„Fețe frumoase sunt peste tot, dar inimi bune și loialitate nu”,  a transmis artista, pe Instagram.

Ce mesaj a postat Robert Drilea, după despărțirea de Deea Maxer

Totuși, cu doar patru zile înainte, Robert Drilea a postat și el un mesaj cu subînțeles pe pagina lui de Instagram, în care a scris: „Singura persoană care ești destinat să devii este persoana care ai decis să fii”. Acest mesaj pare să sugereze o reflecție personală asupra alegerilor făcute și a direcției în care se îndreaptă viața sa.

Deși publicul a speculat intens pe baza acestor mesaje, Deea și Robert au ales să nu ofere detalii suplimentare despre starea actuală a relației lor. Această discreție poate fi o încercare de a păstra o anumită intimitate într-un moment sensibil sau o modalitate de a procesa emoțiile fără presiunea publicului. În ciuda tăcerii lor oficiale, postările celor doi par să confirme că relația lor a ajuns la final.

Citește și: „Între două nu te plouă”. Deea Maxer, adevărul despre relația ei cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între cei doi îndrăgostiți

„Este devreme să vorbim despre detalii de genul acesta în mod public, însă, ca orice cuplu care se dedică relației, ca orice parteneri care își doresc un viitor împreună, iar amândoi ne dorim relații serioase, da, am vorbit despre multe legate de viitorul nostru, dar să vedem. Lăsăm timpul să decidă, avem abia cinci luni împreună, așa că este mult prea devreme să vorbim despre lucruri ca și o căsătorie”,  a spus Deea Maxer, citată de pentru spynews.ro

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.