„Ce se întâmplă cu fața ta?” Deea Maxer, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum alege vedeta să se vindece

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 apr 2024, 14:50

„Ce se întâmplă cu fața ta?” Deea Maxer, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum alege vedeta să se vindece

Sursa: Deea Maxer Instagram

Deea Maxer a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă la nivelul tenului și care îi dau mari bătăi de cap de mai mulți ani de zile.

Deea Maxer nu este străină de acnee, o afecțiune a tenului feței cu care se confruntă milioane de români. Tipul de acnee diferă de la persoană la persoană, însă tratamentul ar putea fi același, spune chiar vedeta.

Care este secretul Deei Maxer pentru vindecarea acneei

Deea Maxer este una din acele persoane care se confruntă cu o afecțiune des întâlnită și anume aceea.

Vedeta a subliniat faptul că, în ciuda cremelor și recomandărilor pe care toți le primim, cel mai bun tratament stă în vindecarea noastră, ca oameni. Odată ce tu ești bine cu tine, tenul tău va străluci.

„Ce se întâmplă cu fața ta?” Țin minte că la un moment dat mi-am luat țeapă cu un CD vândut de cineva, online, cu secretul vindecării acneei. Aveam vreo 17 ani.

Era gol acel CD.

Superficiali din fire, oamenii își dau cu părerea și adâncesc și mai mult trauma ta, cauzată de istoricul acneei, nu-i așa? Și tu cumperi impulsiv serum-uri, creme și îți agresezi tenul cu tot felul? Sunt convinsă că ai luat și tu toate pastilele de pe fața pământului, ai încercat șapte dermatologi, șapte mii analize și o tonă de rutine ascultate după ureche, de peste tot?

Citește și: Dinu Maxer, amintiri dureroase despre moartea fratelui său! „A fost călcat de tramvai în fața blocului!” Artistul a redeschis cel mai trist capitol din viața sa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Suntem în aceeași situație! Îți spun cu bucurie că: Secretul e la tine!”, a scris Deea Maxer, într-un reel postat pe pagina sa de Instagram.

Cum arată Deea Maxer fără pic de machiaj

În ciuda aspectului tenului său, Deea Maxer este încrezătoare și nu ezită să se afișeze cât mai naturală în mediul online, fără strop de machiaj sau filtre aplicate.

Citește și: Dinu Maxer, despre traumele copilăriei: „Am fugit de mama” Cum a reușit artistul să treacă peste divorțul părinților, dar și peste moartea fratelui său

Frumoasa brunetă a lăsat fotografia să vorbească de la sine. Nu este pentru prima dată când dosta soție a lui Dinu Maxer se afișază cât mai naturală pe rețelele sociale.