Ce se intampla cu fetita lui Christian Sabbagh? Mesajul emotionant postat de vedeta Kanal D pe Facebook! "Asa sa-ti ajute Bunul Dumnezeu!"

Autor: B.M.
Actualizat: 28 apr 2017, 10:12

Christian Sabbagh a trecut prin momente cumplite dupa ce fiica lui a fost in stare grava, micuta avand nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Vedeta Kanal D a apelat initial la o unitate de stat, insa bebelusul a primit un tratament ineficient, care nu i-a ameliorat afectiunea. Din fericire parintii au fost pe faza si a doua zi dupa ce au fost trimisi acasa s-au dus la un nou control la un spital privat, unde doctorii au administrat un tratament adecvat.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar micuta Anais este acum in afara oricarui pericol.

Chiar in aceasta noapte, dupa cateva zile de cosmar si neliniste, Christian Sabbagh a postat un mesaj emotionant pe pagina lui de Facebook:

"Daca din primele saptamani ai invatat sa lupti si sa invingi, cu siguranta acesta iti va fi vesmantul! Asa sa-ti ajute Bunul Dumnezeu! Sa poti lupta si pentru cei nevoiasi!".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.