Ce se intampla cu Ghita Balmus, fostul concurent de la "Survivor Romania", la o luna de la eliminarea lui din competitie? Faimosul trece prin clipe dificile! Iata ce marturisiri incredibile a facut Faimosul pe contul lui de socializare!

Autor: D.I.
Actualizat: 12 iun 2020, 16:36
video Foto(11)

Ghita Balmus a fost unul dintre cei mai puternici si ambitiosi concurenti de la "Survivor Romania".

Ghita Balmus, in varsta de 27 de ani, este unul dintre Faimosii “Survivor Romania”. Si-a petrecut copilaria la Arad, apoi s-a mutat in Cluj, unde a practicat baschet la Universitatea Cluj.

Drumul sportivului l-a adus pana in Capitala, unde a jucat pentru “Steaua Bucuresti”, experienta pe care o considera definitiva in formarea lui ca persoana si sportiv. In prezent, Ghita Balmus activeaza la Agronomia Bucuresti.

Cea de-a doua ocupatie a acestuia este cea de preparator fizic la echipa si antrenor la grupa de fete, pentru categoria de joc 3 la 3, o noua proba olimpica. Ghita Balmus spunea despre participarea lui la “Survivor Romania” ca aceasta competitive ii va testa limitele. Mizand in lupta pe punctele forte precum spiritul de echipa si background-ul sportiv.

Experiența "Survivor România" i-a determinat pe concurenți să își descopere punctele tari și punctele slabe, iar mulți dintre ei au mărturisit că au plecat acasă complet schimbați.
Acesta este și cazul lui Ghiță. Timpul petrecut departe de familie, condițiile de stres și epuizarea fizică sunt detaliile care l-au făcut pe Ghiță să își schimbe complet viziunea asupra vieții.

Ghiță Balmuș și-a depășit limitele și a luptat în echipa Faimoșilor pentru a câștiga titlul de "Survivor România", insa drumul lui in competitie avea sa se sfarseasca mai devreme decat isi propusese tanarul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp, surprins in ipostaze neasteptate, la scurt timp de la despartirea de iubita lui, Denisa! Iata cu ce se ocupa de cand a revenit acasa, in Hateg!

Citeste si: Cu cine isi petrece Elena Ionescu noptile? Dupa atata timp petrecut departe, nu se mai ascunde

La o luna de la eliminarea sa din competitie, Ghita a marturisit ca se confrunta cu o situatie total neobisnuita. Acesta le-a spus sustinatorilor sai din mediul virtual ca a ajuns de ceva vreme sa ia destul de mult in greutate, desi in perioada petrecuta in Republica Dominicana slabise.

Se pare ca sportivul a luat in greutate cele 19 kilograme imediat dupa eliminarea din concurs, cand a mancat de toate pentru a-si satisface poftele reprimate in timpul petrecut in campul "Survivor Romania".

"Dupa 1️ luna de zile de la eliminarea mea din Survivor Romania corpul meu a suferit câteva transformări majore Vreau sa împărtășesc aceasta experiența cu voi deoarece este pentru prima data in cei 2️7 de ani ai mei când sunt atat de “gras” (așa cum îmi spun cei din jur).

Ei bine, acest lucru pentru mine devine provocator deoarece acuma pot înțelege starea de spirit și sănătate a multor clienți de-ai mei, dar cel mai important lucru care lipsește și vreau sa o redobândesc este !MOTIVAȚIA!
Urmeaza ca după aceasta perioada sa fac o transformare deoarece acest stil de viața îmi displace. #30dayschallenge (Am plecat in R. Dominicana cu 81.2kg, acasă m’am întors cu 67.2kg iar in prezent am ajuns la 86.5kg/ +19.3kg)", a scris Ghita pe contul lui de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.