Ce se întâmplă cu îndrăgita producție turcească Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2023, 12:40
totul pentru familia mea Foto(4)

Asiye si Doruk din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Su Burcu Yazgı Coşkun

Schimbare în grila Kanal D! Captivantul serial Totul pentru familia mea va avea noi zile de difuzare începând de săptămâna aceasta! Iată când va putea fi urmărit!

Serialul Totul pentru familia mea a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, deoarece a adus în prim plan o poveste impresionantă de viață a unor frați greu încercați de destin. Rămași orfani mult prea devreme, frații Eren au încercat din răsputeri să își croiască singuri un drum și s-au zbătut neîncetat pentru a supraviețui și pentru a ține piept tuturor problemelor și neajunsurilor pe care le-au întâmpinat după moartea părinților.

Însă necazul cel mai dureros care i-a zdruncinat din temelii a fost pierderea fratelui lor cel mare, Kadir, care rămăsese sprijinul de nădejde după dispariția părinților. Însă frații Eren au continuat să lupte cu stoicism și să înfrunte toate obstacolele întâmpinate.

Ce se întâmplă cu îndrăgita producție turcească Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

Începând de săptămâna aceasta, îndrăgita producție Totul pentru familia mea va fi difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, astfel telespectatorii vor avea ocazia de a urmări serialul lor

preferat trei zile pe săptămâna și să savureze momentele impresionante și pline de emoții și dramatism, urmând că de joi până sâmbătă să fie difuzat serialul Prețul fericirii, de la aceeași oră.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Afra ajunge în pericol de moarte, din cauza mamei sale

În această seară, telespectatorii Kanal D vor putea urmări un nou episod captivant din serialul Totul pentru familia mea, în care lucrurile vor lua din nou o întorsătură dramatică pentru membrii familiei Eren. Deși părea că totul va reveni la normal și va ieși soarele și pe strada lor, diabolică Gonul va pune la cale un nou plan teribil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sengul și Orhan decid să se recăsătorească și vor accepta sprijinul financiar oferit de Nebahat pentru organizarea nunții. Fapt ce o va înfuria peste măsură pe Gonul, care, orbită de gelozie, va recurge la noi acțiuni extreme pentru a împiedica evenimentul. Însă totul se va răsfrânge asupra ei, deoarece fiica sa, Afra va ajunge victima planului sau diabolic de răzbunare și va fi la un pas de moarte.

Diabolica Gonul o va accidenta grav pe propria ei fiica tocmai în momentul în care își dorea să împiedice nunta lui Orhan cu Sengul.

Citește și: Cine este și câți ani are sfioasa Zehra din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță İlayda Sezgin, în cele mai îndrăznețe ipostaze, dincolo de platourile de filmare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.