Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând din luna iulie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2022, 13:06
ma numesc zuleyha Foto(5)

Zuleyha si Mehmet lupta pentru dragostea lor

Sursa: Captură KANAL D

Serialul Mă numesc Zuleyha va avea începând din luna iulie noi zile de difuzare, însă ora va rămâne la fel, la 20:00, pe Kanal D.

Producția turcească de excepție, Mă numesc Zuleyha, ai cărei protagoniști sunt în cel de-al patrulea sezon, celebrii actori Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol, aduce în atenția telespectatorilor din România povestea fascinantă a personajului central, Zuleyha, care a luptat neîncetat și continuă să lupte pentru fericirea ei și a copiilor săi, în ciuda tuturor piedicilor întâmpinate.

Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

Producția Mă numesc Zuleyha, aflată la cel de-al patrulea sezon, continuă să surprindă publicul din România cu noi momente emoționante și situații pline de suspans prin care trec personajele principale. Începând din luna iulie, mai precis din 7 iulie, serialul Mă numesc Zuleyha va putea fi urmărit în zilele de joi și vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Zuleyha, pe cale să renunțe la Mehmet! „Nu știu dacă pot fi cu cineva lângă care nu mă simt în siguranță” Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D!

Încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, telespectatorii au fost fascinați și au primit cu brațele deschise serialul Mă numesc Zuleyha, a cărei acțiunea a fost declanșată de o intrigă impresionantă.

Tânăra Zuleyha, personajul central al producției, a ajuns fără voia ei soția unui boier bogat, Demir Yaman. Obligată de mama acestuia, Hunkar, să renunțe la iubitul ei, Yilmaz, Zuleyha a devenit nora familiei Yaman, cea mai puternică și influență din localitatea Cucurova. Din acel moment tânăra Zuleyha avea să treacă prin multe momente dificile și prin multă suferință de-a lungul anilor care au urmat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sezonul al patrulea al îndrăgitei producții turcești a adus în atenția publicului o Zuleyha din ce în ce mai puternică și mai ambițioasă, dornică să lupte neîncetat pentru fericirea și bunăstarea ei și a copiilor săi. După ce și-a pierdut pe rând atât prima ei dragoste, Yilmaz, care a decedat într-un accident de mașină și apoi și pe soțul ei, Demir, ucis de dușmanii săi, Zuleyha l-a întâlnit pe Mehmet, un bărbat șarmant și atrăgător, de care s-a îndrăgostit, însă despre care nu cunoaște multe detalii.

Rămâne de văzut în episoadele viitoare dacă frumoasă Zuleyha va reuși să treacă peste bănuielile și temerile sale și îl va putea acceptă în viață ei pe chipeșul Mehmet.

Nu pierdeți din 4 iulie, debutul noului serial turcesc, “Aripi frânte”, o poveste dramatică de familie. Producția va fi difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D. Odată cu începerea serialului “Aripi frânte”, îndrăgită producție, “Mă numesc Zuleyha”, va putea fi urmărita în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00!

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.