Ce se întâmplă cu Kinga? Fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii” este de nerecunoscut: ”Mi-a spus că sunt o falsă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 oct 2023, 08:54

Transformare pentru Kinga de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- kigaqueen_kk

Ultimele apariții ale Kingăi, fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii” i-a șocat pe fani. Aceasta s-a tuns și este de nerecunoscut.

Larisa a fost invitată în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, acolo unde a vorbit despre eliminarea din show-ul matrimonial, dar și despre prietena ei, Kinga.

Schimbare radicală pentru Kinga de la ”Casa Iubirii”

În momentul în care a pășit în casă, băieții au fost fermecați de frumusețea tinerei. Sportivă, cu părul lung și blond, dar și zâmbetul dulce, Kinga a atras imediat aprecierile susținătorilor, dar și pe Radu.

Deși nu au ajuns să formeze un cuplu, apropierile lor au fost intens discutate pe parcursul primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”.

Citește și: „Ce să fac acum? Să nu mai fac pași către nimeni?”. Cosmin va fi pus la zid pentru că nu vrea să aleagă între Julia și Catinca! Aflați ce se întâmplă într-un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 20 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

La aproape un an de la ieșirea din emisiune, Kinga este de nerecunoscut. Aceasta s-a tuns scurt și a apelat la modificări ce au stârnit reacția susținătorilor. Foștii susținători ai Kingăi sunt de părere că aceasta trece printr-o depresie.

”Dacă vreau mâine merg și-mi tai limba în două, pentru că asta vreau eu. Nu-mi pasă de voi ”,

a spus Kinga, într-un video postat pe contul său de TikTok. Aceasta ar fi rupt legătura cu susținătorii, dar și cu persoanele apropiate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa a vorbit despre starea în care se află Kinga

În momentul în care a pășit în ”Casa Iubirii”, Larisa a menționat faptul că este bună prietenă cu Kinga, ambele fiind din Iași. Însă pe parcurs, relația celor două nu a mai fost atât de bună.

”M-am trezit într-o dimineață cu un mesaj de la ea. Mi-a spus că sunt o falsă, că eu nu sunt o prietenă și atunci nici nu i-am mai răspuns.

Am fost foarte dezamăgita, vreo două-trei zile eram doar cu gândul la mesajul respectiv”, a dezvăluit Larisa, în cadrul emisiunii ” Culisele Iubirii ”.

Citește și: „Nu poți să rezolvi chestiile cu o persoană care e limitată în gândire!”. Bianca tună și fulgeră în „Casa iubirii”! Cearta cu Mihaela a dus la obligația de a merge în camera roșie

Larisa se simte extrem de dezamăgită de Kinga și nu și-ar dori ca între ele să existe o împăcare, indiferent de starea în care se afla în momentul respectiv. Fosta concurentă este de părere că Kingăi nu-i este bine deloc și nu-i place starea în care a văzut-o. Fosta concurentă i-a trimis un mesaj în care a întrebat-o dacă este bine, însă aceasta nu i-a răspuns.

Foștii susținători ai Kingăi ar fi anunțat-o pe Larisa că aceasta nu este bine deloc și că se află într-o depresie. Pe de altă parte, Kinga i-a dezvăluit Biancăi Comănici că va vorbi despre tot ce se întâmplă atunci când va fi pregătită, însă acum are nevoie de liniște.