Ce se intampla cu Liviu Dragnea de cand a intrat la inchisoare

Autor: B.M.

In data de 27 mai Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Fostul sef al PSD a fost gasit vinovat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Acum, aflat de mai bine de 10 zile dupa gratii, Liviu Dragnea se pare ca este pazit 24 de ore din 24. Fostul lider PSD este incadrat in categoria detinutilor vulnerabili, care trebuie protejati in primele saptamani de detentie.

Potrivit Legii 254/2013, magistratii, politistii sau persoanele care au detinut functii in statul roman sunt incadrate automat in aceasta categorie, deoarece oricand se poate intampla o tragedie.

Citeste si: S-a aflat! Ce i-a cerut Dragnea Vioricai Dancila, in ultima seara de libertate

Citeste si: Scrisoarea pentru Dragnea de la Sorin Dumitraşcu, liderul sindicatelor din penitenciare: „Nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În puşcărie nu e ca la Parlament”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liviu Dragnea, inchis in locul in care au lucrat "socrii" lui

Condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, Liviu Dragnea a fost inchis la Penitenciarul Rahova, acolo unde au lucrat viitorii lui socri.

Condamnat luni la 3 ani si jumatate de inchisoare, Liviu Dragnea a fost inchis la Penitenciarul Rahova, acolo unde urmeaza sa stea cel putin pentru 21 de zile, perioada obligatorie de carantina.

Printr-o ironie a destinului, noua locatie a liderului PSD este aceeasi cu fostul loc de munca al viitorilor socri, parintii Irinei Tanas, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Liviu Dragnea, prima noapte după gratii la penitenciarul Rahova

Citeste si: Sentinta lui Dragnea s-a pronuntat! Condamnat definitiv CU EXECUTARE