Ce se întâmplă cu Meghan Markle și Harry, după diagnosticul lui Kate Middleton! Anunțul a fost făcut înainte de întoarcerea cuplului în Anglia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 mar 2024, 17:56

Ce se întâmplă cu Meghan Markle și Harry, după diagnosticul lui Kate Middleton! Anunțul a fost făcut înainte de întoarcerea cuplului în Anglia

Sursa: Profimedia

Imediat după confirmarea diagnosticului prințesei de Wales, prințul Harry și Meghan Markle au venit cu o veste neașteptată. Ce se întâmplă în aceste momente în familia regală?

Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie pentru a marca a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, iar toate privirile sunt acum îndreptate spre posibilitatea ca Meghan Markle să îl însoțească.

Meghan Markle este îngrijorată pentru revenirea în Londra

Cu toate acestea, zvonurile sugerează că Meghan este "foarte îngrijorată" să revină în Anglia. Însă, dacă Meghan se hotărăște să se alăture lui Harry, există mari șanse ca cei doi să-și aducă și copiii, prințul Archie și prințesa Lilibet, care nu și-au văzut încă bunicii regali.

Sursele au indicat că această călătorie ar putea fi "un bun punct de plecare pentru Sussex pentru a repara relațiile cu familia regală și poporul britanic în același timp".

Citește și: Prima reacție a Prințului William după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Ce mesaj au transmis Prinții de Wales britanicilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prințul Harry speră că întreaga familie se va putea bucura de acest moment important și că toți membrii săi se vor putea întâlni cu copiii săi în timp ce se află în Regatul Unit.

„Datele și detaliile sunt rezervate. Atât Harry, cât și Meghan sunt listați ca oaspeți și a fost programat un discurs, dar există încă un semn de întrebare dacă Meghan își va face apariția.

Charles și Camilla au relații foarte bune cu ceilalți nepoți ai lor și toată lumea este dornici ca ei să aibă o legătură mai puternică cu Archie și Lily. Atât Harry, cât și Meghan sunt dornici ca copiii să devină mai apropiați de familia lui Harry, dar ea este foarte nerăbdătoare să se întoarcă în Anglia,” a menționat recent o sursă pentru The Express.

Harry și Meghan, prima reacție după ce diagnosticul lui Kate

Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Aceasta a descris vestea ca "un șoc uriaș" și a cerut "timp, spațiu și intimitate", într-un videoclip difuzat pe 22 martie.

Citește și: În ce constă tratamentul pe care îl urmează Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Medicii vorbesc și despre efectele adverse pe care Prințesa de Wales le resimte

Ducele şi ducesa de Sussex, prinţul Harry şi soţia sa Meghan, i-au urat „sănătate şi vindecare" prinţesei de Wales, Catherine, după ce aceasta a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer, relatează Harpers Bazar și BBC, citată de News.ro.

Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”,

a transmis un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex.