Ce se întâmplă cu Miți, pisica care a mers singură la un spital veterinar din Iași pentru a naște. Medicul veterinar a făcut anunțul: „Nu a mai vrut-o nimeni”

Autor: Diana Bostan

Miți este în căutarea unui stăpân

Sursa: Facebook: Yoda Explică

Miți, pisica care a devenit cunoscută după ce a mers singură la un spital veterinar pentru a naște, își caută stăpân. Anunțul a fost făcut de medicul veterinar care a asistat la naștere!

Pisica din Iaşi care a impresionat întreaga țară după ce s-a așezat în fața unui spital veterinar pentru a-şi aduce pe lume puii în siguranță, a rămas fără un adăpost. Medicul veterinar care a asistat-o a lansat un apel pe Facebook, în speranța de a găsi un stăpân care să o adopte și să îi ofere o casă permanentă.

Miți este în căutarea unui stăpân

Miţi, pisica care a devenit faimoasă în întreaga țară după ce a ales să-și nască cei patru pui în fața unui spital veterinar din Iași, este acum în căutarea unui stăpân. Medicul veterinar care a ajutat-o a postat un anunț pe Facebook, exprimându-și tristețea că, deși puii ei au fost adoptați imediat, nimeni nu a dorit să o ia și pe Miţi.

Citește și: Ce se întâmplă cu pisica care a mers să nască la veterinar, după ce a devenit virală! Medicii au făcut anunțul despre puiuții ei

Povestea impresionantă a lui Miţi a atras atenția mass-media și a publicului în luna aprilie, dar, cu toate acestea, mama pisică a rămas fără un cămin. Veterinarul a subliniat că Miţi merită un loc sigur și plin de iubire, după ce a demonstrat atâta încredere și instinct matern alegând să nască în fața spitalului veterinar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

"A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni. Povestea mamei Miţi a impresionat tot internetul, în aprilie, când a venit singură să își fete cei 4 puiuți. Așa a simțit ea. A simțit că spitalul veterinar e o decizie bună și că va putea să își crească puiuții în siguranță la noi.

A fătat 4 puiuți, au venit televiziuni, ziare, toată presa și toată lumea din Iași a venit să o vadă și să o cunoască.

Puiuții au crescut, s-au cerut a fi adoptați de la prima postare, însă mami cea deșteaptă a rămas. Pe ea nu a mai vrut-o nimeni", a scris medicul veterinar pe Facebook.

Cine o poate adopta pe Miți

Mama Miţi, pisica celebră din Iași, a rămas fără un stăpân și este îngrijită de un colectiv dedicat de medici veterinari care fac tot posibilul pentru ea în mijlocul aglomerației de pacienți.

Cu toate că a primit sute de comentarii și multă atenție, nimeni nu a venit să o adopte.

Citește și: Povestea emoționantă a pisicii care a venit singură la o clinică veterinară, pentru a naște! „Am auzit mieunături stridente..puiuții erau pregătiți să iasă în lume”

Medicul veterinar face acum un apel pentru a-i găsi o căsuță permanentă lui Miţi. Persoanele interesate trebuie să fie stăpâni responsabili, fie că locuiesc la bloc sau la casă, și să fie din Iași, astfel încât clinica să poată continua să se ocupe de nevoile medicale

ale pisicii. Cei care pot oferi un cămin iubitor și sigur sunt rugați să distribuie postarea sau să sune la 0742967976 pentru a adopta sau a cunoaște pisica.