Ce se întâmplă cu Moldo la o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”. Mesajul transmis de concurent: „Nu e chiar atât de ușor”

Autor: Diana Ghita

Ce dezvăluiri a făcut Moldo

Sursa: Instagram moldo.robertt

După o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”, Moldo a dezvăluit, într-un clip pe rețelele sociale, cum se simte viața în lumina reflectoarelor.

Marți, 16 iulie, Patrick s-a gândit să le dezvăluie fanilor, printr-un clip postat pe Instagram, cum se simt el și colegul lui, Moldo, după o zi de filmări pentru emisiunea matrimonială „Casa iubirii”. În filmulețul publicat pe Story, noul concurent a mărturisit că totul este mult mai complex decât ceea ce văd telespectatorii la televizor.

Ce mesaj a transmis Moldo la o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”

Patrick, obișnuit cu atmosfera show-ului și cu zilele lungi de filmări, le-a transmis oamenilor din mediul online cum se simte după o zi plină, petrecută pe platoul emisiunii. În videoclip acesta a părut foarte binedispus și plin de energie, însă Moldo, care se afla în spatele lui, părea de-a dreptul extenuat. 

„După o zi de filmări rezistăm cu brio. Nu știu Moldo cât de bine rezistă, dar cred că e forță”,  a

spus Patrick, în clipul postat pe pagina lui personală de Instagram.

Ulterior, Moldo a luat cuvântul și le-a transmis celor de acasă că participarea la un astfel de show este o misiune foarte grea, lucru la care nu s-a așteptat atunci când s-a înscris la „Casa iubirii”: „Abia acum îmi dau și eu seama cât de obositor e. Nu e chiar atât de ușor”.

Citește și: Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Însă, înainte de a încheia filmarea, Patrick a ținut să-l completeze pe colegul lui. Acesta a subliniat că, deși nu este un lucru ușor să îți petreci toată ziua în fața camerelor de filmat și a reflectoarelor, întreaga experiență este una deosebită: „Dar e și frumos în același timp. Vă pupăm!”.

Cum se înțelege Moldo cu ceilalți concurenți din „Casa iubirii”

Chiar dacă, pentru început, lui Moldo i se pare o experiență obositoare, acesta pare că s-a adaptat cu atmosfera generală, întrucât s-a integrat foarte repede printre concurenți. Pe lângă prietenia cu Patrick, noul concurent pare să se fi apropiat și de Sebastian și Robi. 

Citește și: Pe cine alege Virginia dintre Moldo, Robi și Patrick? Tânăra pare hotărâtă să-l cunoască pe noul concurent, spre dezamăgirea lui Robi: „Mi-ai plăcut”

În această dimineață, Robi a postat un videoclip din mașina care îi transportă pe concurenți de la hotel către platoul emisiunii, iar între el și Sebastian se afla Moldo. Cu toții ascultau muzică și s-au arătat foarte binedispuși, semn că Robi nu îi poartă ură lui Moldo pentru apropierea de Virginia, fosta lui iubită din „Casa iubirii”.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.