Ce se întâmplă cu Narcisa la două luni de la decesul lui Mădălin Păduran: ,,Aş vrea durerea să dispară”. Cum s-a afișat tânăra pe o rețea socială

Autor: Diana Bostan

Narcisa și Mădălin Păduran

Sursa: Instagram: Mădălin Paul

Narcisa a atras atenția urmăritorilor săi cu ultima sa postare. Fosta iubită a tânărului mort în accidentul de la Deveselu a renunțat la doliu.

Deși unii apropiați au acuzat-o pe Narcisa de moartea lui Mădălin, tânăra susține că aceștia erau despărțiți atunci când tânărul a murit. Mădălin Păduran a gonit cu mașina după un alt băiat, presupusul iubit al Narcisei sau cel cu care, spun apropiații cuplului, Narcisa l-ar fi „înșelat” pe Mădălin. Iată cum s-a postat tânăra la aproape două luni de la moartea fostului iubit!

Ce a postat Narcisa la aproape două luni de la moartea lui Mădălin

Narcisa nu a fost văzută la pomenirea de 40 zile a fostului său iubit. La scurt timp de la acest eveniment, Narcisa a atras atenția urmăritorilor săi printr-o fotografie postată în secțiunea InstaStory. Tânăra s-a afișat zâmbitoare și se pare că ar fi renunțat la doliu.

Citește și: Detaliul controversat ce a atras atenția la pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran: ,,Ne-ai rupt inimile în bucăți”. Imagini copleșitoare de la mormântul tânărului

Cu toate acestea, Narcisa nu a uitat de Mădălin. Tânăra a ales pentru fundal o melodie tristă de dragoste, iar versurile sunt următoarele: „Și timpul zboară, dar mă omoară. Aș vrea durerea să dispară. Pentru tine și munții îi mutam, pe tine contam”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

În postarea Narcisei se poate observa și o fotografie în care ea apare alături de Mădălin. Tânăra păstrează amintirea iubitului său pe noptieră, deși aceasta a susținut că relația lor s-a încheiat cu mult timp înainte că acesta să moară în accident.

Narcisa a distribuit o fotografie în care apare alături de Mădălin

La aproape două luni de la tragicul accident, Narcisa a postat o fotografie alături de Mădălin, amintire din urmă cu un an.

După înmormântarea lui Mădălin, Narcisa a luat decizia de a șterge orice postare împreună cu acesta, deoarece era atacată în mediul online de internauți care o acuzau ca fiind vinovată de gestul iubitului său.

Citește și: „Mă găsești exact unde m-ai lăsat” Gestul făcut de Narcisa Modrîngă pentru Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accidentul de la Deveselu

Potrivit unor dezvăluiri ale internauților de pe TikTok, tânărul ar fi aflat, în jurul orei 19:30, că Narcisa s-a dus la manichiuristă însoțită de un alt băiat.

Acesta a plecat în goană spre locul unde cei doi au fost văzuți și i-a prins chiar în fața porții.

Cel la brațul căruia se afla tânăra s-a urcat imediat în mașină și a încercat să fugă, iar Mădălin a pornit după acesta, având la bord o viteză de peste 200 km/h. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea Drumului Național 54.