Ce se întâmplă cu Nikita în aceste momente. Mesajul tulburător postat în miez de noapte: „Vă rog să vă rugați”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 mai 2023, 02:30

Ce se întâmplă cu Nikita în aceste momente. Mesajul tulburător postat în miez de noapte: „Vă rog să vă rugați”

Sursa: wowbiz.ro

Un mesaj tulburător spune ce se întâmplă cu Nikita în aceste momente. Postarea a fost făcută în miez de noapte și i-a îngrijorat pe prietenii acesteia din mediul online. Situația nu este una deloc plăcută.

Internauții au rămas surprinși atunci când au aflat ce se întâmplă cu Nikita în aceste momente. Cu toate că mesaj pare să fi fost postat de fiica ei, nu toată lumea i-a dat crezare, iar internauții s-au împărțit în două tabere.

Ce se întâmplă cu Nikita în aceste momente?

În miez de noapte, pe contul de Facebook al faimoasei Nikita, a apărut un mesaj care a luat prin surprindere pe toată lumea și nu într-un mod plăcut.

În spatele postării s-ar fi aflat chiar fiica acesteia care anunța că mama ei se află internată în spital, deoarece se află în comă.

Cu toate acestea, deoarece nu se știe dacă aceste informații sunt sau nu adevărate, motiv pentru care se ia în calcul și posibilitatea ca Nikita să aibă contul de Facebook spart și, în spatele postării, să nu fie fiica sa, așa cum se înțelege.

Conform informațiilor, relatează wowbiz.ro, Nikita s-ar afla în comă de pe data de 31 iulie. Mai mult decât atât, mesajul a fost însoțit și de o serie de fotografii de pe internet cu săli de operații și cu diferite intervenții chirurgicale.

Internauții nu au luat de bune aceste informații și au cerut să li se spună adevărul. „MAMA E ÎN COMĂ DE DUMINICĂ.

Eu, Cristina și Vanessa vă ROG să vă Rugați să vină acasă 😪😢😭😭 Murim și noi dacă mama nu MAi vine”, este mesajul postat pe contul de Facebook al Nikitei.

Citeste si: Nikita a castigat din nou la LOTO! De aceasta data, nu mai exista dubii! Echipa WOWbiz a fost langa ea

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Internauții au vrut să se asigure că mesajul este unul real

Printre internauții care și-au exprimat părerea de rău și au spus că sunt de partea Nikitei au fost și unele persoane care nu au dat crezare acestor informații. Drept urmare, atunci când unii dintre ei au pus la îndoială cele întâmplate, a venit un nou mesaj din partea persoanei care susține că este fiica Nikitei: „Nu e gluma. Funt Fata ei, EU am postat”.

În tot acest timp, chiar și fotografia de profil de pe contul Nikitei a fost schimbată cu una în care apare o icoană. De asemenea, în descrierea fotografiei se regăsește mesajul „Doamne  trezeste o PE MAMA. Adu o lângă noi”.

În anul 2021, Nikita a suferit un infarct, iar aceasta a declarat că starea de inconștiență a durat trei ore.  „Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam.

Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie.

Citeste si: Nikita a devenit mama pentru a doua oara! Uite cine este tatal baietelului ei

Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook la acea vreme, potrivit spynews.ro.