Ce se întâmplă cu nunțile după 15 iunie? Uite câte persoane pot participa

Autor: B.H.

În această perioadă, o mulțime de persoane aveau programate nunți, botezuri sau evenimente private. În ce condiții vor putea fi organizate după 15 iunie?

Începând cu data de 15 iunie vor fi aplicate noi măsuri de relaxare, după cum au anunțat autoritățile. Printre acestea se numără deschiderea mall-urilor, dar fără restaurante, locuri de joacă sau cinematografe, deschiderea sălilor de jocuri de noroc, a piscinelor exterioare, dar și a grădinițelor și activităților de tip after-school. 

Citeste si: Rasturnare de situatie! Costin Marculescu nu era singur in casa cand a murit! Cine se mai afla cu el

Ce se întâmplă cu nunțile după 15 iunie? Uite câte persoane pot participa

Premeriul Ludovic Orban a anunțat că, începând cu 15 iunie, se mărește inclusiv numărul de persoane care nu aparțin aceleiași familii și care pot circula sau forma grupuri pietonale. Mai exact, dacă până acum oamenii se puteau strânge în grupuri de 3, acum numărul a ajuns la 6.

În ceea ce privește organizarea nunților, botezurilor sau evenimentelor private după data de 15 iunie, autoritățile au anunțat că acest lucru nu este interzis, însă au făcut precizări cu privire la numărul maxim

de persoane care pot participa la astfel de reuniuni. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anunț important pentru români. Ce trebuie să știi dacă mergi în vacanță în Grecia sau Bulgaria?

În cazul în care evenimentele private se vor desfășura într-un spațiu închis, atunci număr maxim de persoane care pot participa este de 20. În situația în care evenimentele private sunt organizate în spații deschise, atunci numărul maxim de persoane poate ajunge la 50.

În acest context, cei care aveau planificate nunți în perioada următoare pot alege ca petrecerea să aibă în continuare loc, dar cu un număr redus de invitați, sau pot opta pentru reprogramarea evenimentului pentru o dată viitoare.

Citeste si: Cîțu: Se prelungește termenul executărilor și popririlor. Până când au dreptul românii să ceară sistarea lor

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.