Ce se întâmplă cu Oana Roman după înmormântarea mamei sale! Vedeta ia o pauză de la social media: „Când o să simt că o să pot”

Autor: Diana Ghita

Ce decizie a luat Oana Roman după înmormântarea Mioarei

Sursa: Facebook Oana Roman; wowbiz.ro

Ieri a avut loc un moment foarte dureros din viața Oanei Roman, și anume înmormântarea mamei sale, Mioara Roman, care a marcat-o profund.

La înmormântarea Mioarei Roman, cea care a vărsat cele mai multe lacrimi a fost fiica ei, Oana Roman. Aceasta i-a fost alături constant mamei sale mai ales în ultimele luni, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale din care nimeni nu se aștepta să scape cu viață.

Ce a făcut Oana Roman după înmormântarea mamei sale

Vedeta a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca Mioara Roman să fie bine, însă, în cele din urmă, soarta le-a despărțit, întrucât femeia avea o vârstă înaintată, de 83

de ani, și se afla într-o stare de sănătate foarte instabilă.

Mama Oanei Roman era cazată într-un centru de îngrijire a bătrânilor, din Snagov, și tot acolo și-a găsit sfârșitul, murind în somn, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Aceasta a murit în noaptea dintre 22 și 23 februarie și a fost condusă pe ultimul drum luni, pe data de 26 februarie.

La funeraliile Mioarei Roman a participat un număr foarte mare de oameni, printre care membrii familiei, prieteni, vedete, dar și oameni obișnuiți, iar cei care nu au putut fi prezenți la înmormântare,

i-au transmis Oanei diverse mesaje, prin care și-au arătat susținerea față de vedetă și regretul vizavi de moartea mamei sale.

Citește și: Cum arată locul de veci al Mioarei Roman, după ce oamenii s-au călcat în picioare să îi aducă un ultim omagiu: „Totul alb”

Deși a rămas tăcută după tristul eveniment, Oana Roman nu a uitat să revină cu mulțumiri la adresa celor cărora i-au fost alături atât fizic, cât și moral, într-un moment extrem de dureros pentru ea. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Mulțumesc pentru toate mesaje, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama(...) Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri”,  a scris vedeta, în urmă cu puțin timp, pe Instastory.

De ce ia Oana Roman o pauză de la social media

De asemenea, aceasta a ținut să-și arate recunoștința și față de Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de organizarea ceremoniei funerare, dar și față de preoții care au ținut slujba de înmormântare a Mioarei.

„Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit.(...) Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama”,  a mai transmis Oana Roman.

Citește și: Detaliul incredibil care nu s-a văzut la înmormântarea Mioarei Roman! Oana Roman, sfâșiată de durere când și-a luat adio de la mama ei

Nu în ultimul rând, aceasta a ținut să îi mulțumească mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea și pentru că îi transmite energie pozitivă de acolo de unde este, dar și că, pentru un timp, nu va mai fi atât de activă pe rețelele sociale, întrucât simte nevoia să se adune după tot ce s-a întâmplat în aceste zile.

„O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”,  le-a spus Oana Roman fanilor ei.