Ce se întâmplă cu Rebecca de la „Casa Iubirii” după eliminarea din emisiune. Adevărul despre viața ei amoroasă: „Mă caută mulți băieți”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 oct 2024, 14:51

Rebecca de la „Casa Iubirii”, invitată la podcast-ul lui Ionuț Stoica

Sursa: Captură YouTube

Rebecca Toma, fostă concurentă în „Casa Iubirii” sezonul 3, a vorbit la „Foc pe bârfă”, podcast moderat tot Ionuț Stoica, tot fost concurent al emisiunii, despre viața ei sentimentală din prezent, dar și planurile de viitor.

După eliminarea din „Casa Iubirii”, Rebeccăi i s-au înmulțit cererile de prietenie pe rețelele sociale, însă bruneta mărturisește că nu este pregătită emoțional pentru o relație.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit

Ce se întâmplă cu Rebecca de la „Casa Iubirii” după eliminarea din emisiune

La începutul discuției, Rebecca a mărturisit că, dacă ar fi acum în Casa Iubirii, ar încerca să nu își mai expună sufletul pe tavă și să nu fie atât de naivă. Experiențele trăite în emisiune și-au pus amprenta asupra brunetei, astfel că își dorește ca acum să se axeze doar pe persoana ei și pe vindecarea sinelui.

Deși este des curtată, aceasta a declarat că nu vrea să se implice momentan în nicio relație și așteaptă momentul potrivit pentru a o face, atunci când va considera că este pregătită.

„Mi-am pus prea mult sufletul în joc pentru niște persoane și după am realizat că nu au meritat. Dacă m-aș întoarce acum, aș face total diferit. Aș fi 100% pentru experiență. Eram, dar nu mi-am dat voie să mă atașez prea mult de cineva. După, când mi-am dat voie, mi-am dat prea mult. Eu așa sunt, la extreme. Ori deloc ori prea mult.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Nu mai sunt timidă, dar nici la fel de impulsivă ca în emisiune. Încerc să găsesc o balanță. Încerc să nu mă mai implic emoțional și să nu mai dau totul pe tavă. Eu când țin la cineva sar foarte mult pentru omul respectiv. E frumos, dar cu o limită. După mi-am dat seama că pentru mine nu s-a făcut același lucru și m-a deranjat.

Eu vreau să mă vindec. Am niște chestii la care trebuie să lucrez. Mă caută mulți băieți, dar nu vreau să-mi fac o altă relație, chiar nu vreau. Vreau să fiu eu ok, disponibilă emoțional”, a spus Rebecca în podcast.

Ce planuri de viitor are Rebecca, după participarea la „Casa Iubirii”

Spre finalul discuției, Ionuț a întrebat-o pe Rebecca ce planuri are acum, după eliminarea din emisiune, iar bruneta i-a mărturisit că își dorește să se înscrie la un master și să continue cu partea de

online, să vadă dacă îi place și se descurcă în acest domeniu. De asemenea, bruneta nu exclude nici o apariție viitoare la TV.

„Aș vrea să continui cu online-ul, să experimentez mai mult zona asta. Acum pot să o fac. Vreau să văd dacă îmi place, iar după, prin toamnă, aș vrea să mă înscriu la un master. Tot ceva în televiziune sau lumea asta.

Expunerea mie îmi place”.