Ce se întâmplă cu relația dintre Beni și Dana Roba, după ce make-up artista a fost nevoită să plece: “Nu te-am pierdut”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 dec 2023, 12:34

Dana Roba și Beniamin

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a fost așteptată cu flori de către iubitul său, în aeroport. De ce a fost nevoită make-up artista să plece la București?

După ce a fost la un pas de moarte, Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele primei sale iubiri. Ea și Beni trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acesta a așteptat-o la aeroport într-un mod inedit.

Cum a fost așteptată Dana Roba în aeroport

Dana Roba a fost plecată la București, iar la întoarcere aceasta a avut parte de o surpriză de proporții în aeroport.

Make-up artista a fost așteptată de către iubitul său, Beniamin, dar și de cele două fiice ale sale. Beni și-a întâmpinat iubita cu un buchet mare de flori, dar și cu un zâmbet larg.

Citește și: Dana Roba, criticată pentru aspectul fizic. Reacția neașteptată a make-up artistului ”Am fost superbă”

Vedeta a imortalizat momentul și a postat totul pe contul său de Instagram, în secțiunea Instastory.

Dana Roba a ales o melodie emoționantă pentru videoclip, o piesă de dragoste de la artista Andia. Versurile piesei spun ”Nu te-am pierdut”, fapt ce descrie perfect relația ei cu Beni, cei doi fiind îndrăgostiți cu mult timp în urmă, iar dragostea lor nu s-a pierdut în ciuda drumurilor separate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”  Prima iubire nu se uită niciodată…Sunt sigură că multe femei s-au regăsit în povestea mea și au ajuns după ani de zile să se căsătorească cu primul iubit.  Eu îi mulțumesc Lui DUMENZEU, deși nu m-am gândit vreodată că voi mai putea fii împreună cu Beni  ”, spunea Dana Roba pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva timp.

De ce a fost plecată Dana Roba la București

Dana Roba a fost chemată la București, în cadrul unei gale, acolo unde a fost premiată alături de alte 11 femei. În cadrul acestei gale, Dana Roba a ținut un discurs puternic împotriva violenței domestice.

Jignirile și înjurăturile sunt primul pas spre violența împotriva femeilor ”, a declarat Dana Roba, victimă a violenței împotriva femeilor. „ Nu trebuie să accepți așa ceva (n.r.

– violență domestică). Trebuie, obligatoriu, să te desparți de urgență, pentru că, mai devreme sau mai târziu te vei trezi ca mine ”, a precizat Dana Roba, potrivit piațadeștiri.ro.

Citește și: Dana Roba, în conflict cu mama copiilor lui Beni! „Are doar 30 de cuvinte în vocabular”. Motivul pentru care femeia intervine între Dana și Beni

Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce a fost bătută cu ciocanul, în vară, de către fostul soț.

Aceasta a ajuns de urgență la spital, unde a fost supusă unor mai multe intervenții chirurgicale complicate. Deși medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, Dana Roba și-a revenit ca printr-un miracol, iar acum iubește din nou, ea fiind într-o relație cu Beniamin.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.